Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 16 iunie 2021. Fecioarele au succes pe mai multe planuri

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 16 iunie. Fecioarele au succes pe mai multe planuri.
16.06.2021 | 09:16
Horoscop Neti Sandu miercuri 16 iunie 2021 Fecioarele au succes pe mai multe planuri
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV anunță că ziua este una cu multe rezolvări. Nativii găsesc soluțiile ideale pentru problemele cu care se confruntă. Aceștia vor găsi drumul corect și nu vor rătăci fără țintă.

Neti Sandu mai anunță că vibrația zilei este cifra șapte. Semnele zodiacale au fler și vor face alegeri bune.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 16 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Trebuie să rezolvați o situație școlară, poate pentru un copil. Aveți nevoie de unele semnături, adeverințe sau diplome. Este posibil să reluați un hobby sau o activitate creativă de timp liber, iar acest lucru vă dă o stare de bine.

Taur

Recuperați niște bani. Sunt restanțe pe care trebuia să le primiți cu ceva timp în urmă. Au picat tocmai bine, puteți merge să vă cumpărați lucruri noi. Mai sunt unele treburi de care trebuie să vă ocupați acasă, înainte de concediu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vă bucurați de reușite și vin și banii. Profitați de ocazie pentru a cumpăra lucruri pentru casă. Un om în care v-ați pus speranțe nu vă dezamăgește și puteți demara o afacere împreună.

Rac

Primiți bani, dar trebuie să îi păstrați pentru concediu sau pentru sesiuni serioase de cumpărături. Pot să apară situații care să vă oboseasă, dar vă dau și speranțe pentru un viitor bun, pe plan profesinal și personal.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să primiți un cadou de la un om căruia îi sunteți drag. Aveți parte de o răscolire sufletească și poate vă dați seama unde ați greșit într-o relație. Dacă vreți, puteți să remediați problema.

Fecioară

Se anunță succes pe mai multe planuri. Începeți o colaborare care ar putea să vă aducă câștiguri financiare, dar și vizibilitate și oportunitatea de a avansa în carieră. Aveți grijă de voi, mergeți la shopping sau la un salon, vă schimbați coafura.

ADVERTISEMENT

Balanță

Aveți parte de provocări la locul de muncă, trebuie să vă străduiți să vă armonizați cu colegii, iar oamenii sunt foarte diferiți. Veți lua o decizie cu privire la destinația pentru vacanță, verificați întâi bugetul.

Scorpion

Sunt multe șanse să primiți sarcini în plus la locul de muncă, trebuie să duceți la bun sfârșit un proiect sau să preluați conducerea unui departament. Este posibil să faceți un împrumut, pentru a pleca într-un concediu sau pentru a vă muta.

Săgetător

Primiți mai multe oferte de colaborare și trebuie să le analizați, să vedeți dacă vi se potrivește vreuna. Eforturile vă sunt răsplătite.

Capricorn

Sunt șanse să aveți o întâlnire cu o persoană care este interesată de o eventuală relație, poate chiar iese ceva. Vin și câștiguri financiare, recuperați niște restanțe sau unii bani pe care i-ați împrumutat.

Vărsător

Relația de cuplu este marcată de unele tensiuni și vă străduiți să le dezamorsați. Aveți petiții la locul de muncă, vreți să primiți aparatură mai performantă, ca să puteți lucra mai bine, sau o mărire de salariu.

Pești

Apar propuneri în planul sentimental și în cel profesional. Un om care vă îndrăgește vrea să începeți o relație. De cealată parte, apare o propunere pentru o afacere și s-ar putea să fie una care să rezulte bănoasă.

ADVERTISEMENT