Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 octombrie 2021! Nativii din Rac dau lovitura în plan sentimental

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 octombrie 2021! Astrologul anunță o zi cu totul și cu totul deosebită pentru nativii zodiei Rac în planul sentimentelor pe care le au față de o altă persoană.
03.10.2021 | 09:43
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 3 octombrie 2021 Nativii din Rac dau lovitura in plan sentimental
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, duminică, 3 octombrie 2021, întocmite de astrologul de la Pro TV, Neti Sandu, anunță o zi în care câteva dintre semnele zodiacale au ocazia să își consolideze relația de cuplu, în timp ce alți nativi reușesc să își pună la punct, cu succes, afacerile.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 3 octombrie 2021! Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Berbec

Nativii din Berbec au parte de o întâlnire cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Ziua de astăzi este dedicată relaxării, socializării și va fi una care îi va ajuta pe nativi să se relaxeze, în sfârșit.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taurului vor petrece ziua în compania familie. Fie că e vorba de o rudă care îi cheamă în vizită, fie că este o masă de vis alături de copii și de partenerul de viață, momentele petrecute cu familia vor fi de neuitat.

Gemeni

Nativii din Gemeni au ocazia să se întâlnească cu o persoană care și-ar dori să se întoarcă în viața lor. Dacă o vor face, depinde doar de explicațiile cerute și oferite de cei născuți în această zodie.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei născuți în zodia Racului vor fi căutați de o persoană care își dorește să formeze un cuplu cu ei, dar care vrea să se asigure că există reciprocitate în ceea ce privește sentimentele.

Leu

Nativii din Leu vor dedica ziua amicilor apropiați pe care i-au cam neglijat în ultima vreme. Vor petrece alături de prieteni, iar acest lucru le va aduce o satisfacție fără margini.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să se arate cumpătați când vine vorba de cheltuieli, mai ales că dacă nu sunt atenți, banii se vor duce repede. Alături de amici însă, vor reuși să stabilească un plan de acțiune eficient.

Balanță

Nu ar strica ca cei născuți sub semnul Balanței să își rezerve puțin timp și pentru ei, să se bucure de liniște. O soluție facilă ar fi să meargă la cinema sau în vizită la un prieten apropiat, doar așa vor reuși să se deconecteze de la agitația ultimelor zile.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion vor avea parte de o întâlnire care le va face mare plăcere și care vor dori să o repete, cu att mai mult cu cât simt că se potrivesc de minune cu persoana cu pricina. Poate nu ar strica ca nativii să fie mai deschiși când vine vorba de a se destăinui celor apropiați, poate vor scăpa de povara lucrurilor car ele dau mari bătăi de cap.

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetători, ziua de astăzi este dedicată întâlnirilor care îi relaxează, în compania amicilor. Nu este exclusă o mică plimbare, la aer curat, alături de cei apropiați.

Capricorn

Nativii din Capricorn tot primesc invitații, dar le și tot refuză, chiar dacă este vorba de prieten apropiați. Nu ar strica să le și accepte totuși, chiar dacă timpul pe care își permit să îl dedice socializării este destul de limitat.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o întâlnire cu o persoană care contează foarte mult pentru ei. Nu este exclus să ajungă, poate chiar împreună cu acea persoană, la un eveniment la care se vor simți cu totul și cu totul deosebit.

Pești

Cei născuți sub semnul Pești și care nu sunt implicați într-o relație au toate șansele să găsească pe cineva care să fie pe gustul lor când vine vorba de planul amoros, mai ales că vor simți o atracție puternică pentru persoana respectivă.

ADVERTISEMENT