Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 decembrie 2021! Nativii din Leu, șanse pentru o nouă relație amoroasă

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 decembrie 2021! Astrologul anunță o zi bună, veselă, pentru majoritatea zodiilor, iar Leul are șanse să își facă o nouă relație.
05.12.2021 | 09:37
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 5 decembrie 2021 Nativii din Leu sanse pentru o noua relatie amoroasa
ADVERTISEMENT

Previziunile astrologice ale zilei de duminică, 5 decembrie 2021, făcute de Neti Sandu, astrologul de la Pro TV , anunță o zi cât se poate de relaxantă pentru majoritatea nativilor din zodiac, apropierea Sărbătorilor de Iarnă făcându-se simțită la maximum.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 decembrie 2021! Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec au o zi în care planul social est foarte activ. Fie că vor duce cadouri, fie că vor primi vizite și vor primi cadouri și vor discuta afaceri, lucrurile sunt bune pentru cei din această zodie.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taur și care nu sunt implicați într-o relație au toate șansele să își găsească pe cineva alături de care să rezoneze așa cum trebuie. În plus, nativii zodiei vor reuși să scape de o supărare mai veche pe care o țineau ascunsă după niște discuții.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor primi aprecieri suplimentare din partea șefilor lor și nu este exclus să fie chiar și premiați pentru reușitele pe care le au în plan profesional. Seara, vor avea parte de un Moș Ajun de Sf. Nicolae de vis.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei născuți sub semnul Racului vor avea parte pe întâlniri cât se poate de plăcute, de amicii apropiați și, evident, de o companie perfectă pentru masa de duminică.

Leu

Pe lângă atmosfera de sărbătoare din casă, de cadouri și de veselie, nativii din Leu au toate șansele să găsească o persoană care să îi atragă în mod deosebit și alături de care să se gândească, la modul cel mai serios, la o relație pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi ocupați cu plimbări. Dar nu plimbări simple, ci plimbări în care vor împărți cadouri și care le vor face o plăcere deosebită. Spre seară, o companie plăcută, acasă, și relaxare pe măsură.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi foarte activă social, iar alături de prieteni apropiați vor fi momente în care nativii se vor simți extraordinar, așa cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion au nevoie de susținere morală din partea prietenilor pe care îi au. Nu ar strica să facă o plimbare, în aer liber, ceva mișcare, poate așa vor reuși să scape de stresul cotidian.

Săgetător

Nativii acestei zodii au o zi foarte plină, o zi în care, alături de amici, se vor distra de minune și vor pune la punct colaborări viitoare. Mai mult, Săgetătorii se ”reglează” și în plan amoros, iar relația se transformă într-un cât se poate de serioasă.

Capricorn

Nativii din Capricorn au parte de bucuria de a se vedea înconjurați de amici, de a primi cadouri și de o mică surpriză din partea cuiva care le face propunerea de a petrece și următoarele sărbători împreună, propunere care îi încântă peste măsură pe cei născuți în această zodie.

Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsătorului au parte de o zi în care pun foarte mult suflet în viața socială, motiv perfect pentru a dovedi cât sunt de generoși și de a-i ajuta pe alții care au nevoie cu adevărat de cei din jur.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt ocupați, astăzi, cu împărțitul cadourilor de Moș Nicolae, atât pentru amicii apropiați, cât și pentru rude. Nu e exclus să facă vizite și rudelor mai îndepărtate pentru a le duce un cadou, lucru care le va face mare plăcere.

ADVERTISEMENT