Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021! Scorpionii trebuie să fie atenți la cheltuieli

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021! Astrologul atrage atenția că unii nativi ai zodiacului trebuie să fie atenți la cheltuieli și că Scorpionii ar fi bine să nu arunce cu banii în stânga și-n dreapta.
04.12.2021 | 09:29
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 4 decembrie 2021 Scorpionii trebuie sa fie atenti la cheltuieli
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de sâmbătă, 4 decembrie 2021, făcute de Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, anunță o zi care poate fi dificilă pentru mulți dintre nativii zodiacului care vor cheltui bani fără să fie atenți.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 4 decembrie 2021! Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec nu trebuie să se grăbească cu răspunsurile atunci când vine vorba de răspunsurile pe care le așteaptă un posibil nou patron și nu ar strica să se informeze despre respectivul job de la cunoscuți de-ai săi, poate chiar și de la specialiști. Nu ar strica să amâne o plecare pentru ziua de mâine.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taur ar fi bine să fie atenți la cheltuielile pe care le fac și să fie prudenți când vine vorba de partea financiară a vieții lor. Tensiunile din ultima vreme ar trebui eliberate și să rezolve conflictele pe care le au.

Gemeni

Cei născuți sub semnul Gemenilor ar trebui să aibă o întâlnire față în față care ar putea repara o problemă mai veche, o despărțire, dar este obligatoriu să țină seama de sentimentele pe care le au față de persoana cu care se văd. Nu ar strica să se gândească mai cu atenție la planurile pe care le fac pentru viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din Rac au o zi în care ar fi perfect să se bucure de relaxare, de compania plăcută a amicilor pe care, eventual, să îi invite la ei acasă și să petreacă câteva ore cât mai liniștite.

Leu

Cei din zodia Lu au o zi bună în plan sentimental după ce vor fi sinceri și vor face  mărturisire care va salva o relație care părea imposibil de reparat. Nu ar strica ca nativii zodiei să fie atenți și la relația cu amicii apropiați și să petreacă câteva ore în compania lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din Fecioară ar fi bine să fie atenți la sănătate, cu atât mai mult cu cât urmează Sărbătorile de Iarnă. Ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată și treburilor gospodărești, iar în a doua parte relaxării în compania prietenilor.

Balanță

Cei născuți sub semnul Balanței vor avea ocazia să cunoască pe cineva foarte interesant. Important este însă să fie atenți și să nu se arunce cu capul înainte, chiar dacă noua persoană pe care o cunosc pare să fie pe același calapod.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion trebuie să fie atenți la cheltuielile pe care le au de făcut și, sub nicio formă, nu ar trebui să risipească banii pe care i-au strâns sub formă de economii în ultima vreme, cu atât mai mult cu cât aruncatul banilor în dreapta și stânga nu este un aspect prea bine favorizat de astre în perioada asta.

Săgetător

Cei născuți sub semnul Săgetătorului au ocazia, acum, să se regleze în plan sentimental, să rezolve o neînțelegere mai veche și chiar să repare relația stricată cu ceva timp în urmă. Nu ar strica să dea curs invitaților făcute de prieteni când vine vorba de o plimbare și socializare.

Capricorn

Nativii din Capricorn au o zi în care vor rezolva chestiunea aprovizionării necesare pentru această perioadă, iar felul în care o vor face este model de eficiență. De altfel, cum vor rezolva rapid această chestiune, le va rămâne timp să petreacă momente plăcute alături de prieteni.

Vărsător

Cei din zodia Vărsător au ocazia să își pună în evidență calitățile și cunoștințele în domeniul lor de activitate într-un moment în care vor fi văzuți de toată lumea, ei având o zi cât se poate de bună în plan profesional.

Pești

Nativii din Pești vor fi solicitați să ajute, lucru pe care îl vor face cu mare bucurie, mai ales că cel care cere acest lucru îi este un apropiat. Pentru nativi este o zi în care, totuși, trebuie să își dozeze energia.

ADVERTISEMENT