Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 19 noiembrie 2020. Gemenii primesc vești bune

19.11.2020 | 07:55
Horoscop Neti Sandu pentru joi 19 noiembrie 2020 Gemenii primesc vesti bune
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru joi, 19 noiembrie 2020, aduce o zi în care zodiile își rezolvă anumite probleme și nu mai pierd timpul cu nimic, ajungând direct acolo unde trebuie.

Vibrația zilei este 1 și este momentul perfect pentru nativi să înceapă ceva util pentru ei. Astrologul de la Pro TV precizează că vor exista cheltuieli necesare pentru anumite semne zodiacale în această perioadă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, apar noi oportunități de lucru de nerefuzat și cunoștințe mai vechi îm viața nativilor. Află din rândurile de mai jos ce îți pregătesc astrele pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 19 noiembrie 2020

Berbec

Te întâlnești cu o persoană care vrea să facă parte din viața ta și vrei să îți dai seama care sunt sentimentele tale față de aceasta. Sunt șanse mari să începi o relație.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai de semnat acte, la care se poate adăuga și un contract de muncă, dacă începi ceva nou. Faci rost de bani pentru bugetul familiei și ajungi la un echilibru financiar.

Gemeni

Primești niște vești bune de la distanță și ai ocazia de a colabora cu cineva cât de curând. Este posibil să fie niște vești bune în plan amoros, să fie o persoană care vrea să aveți o relație.

ADVERTISEMENT

Rac

O persoană pe care o aștepți de mai mult timp a sosit, în sfârșit, iar acum te bucuri de prezența acesteia. Vă faceți planuri de a lucra împreună sau de a avea o relație sentimentală.

Leu

Este posibil să reiei o negociere ca să știi ce trebuie să ceri și ce poți refuza. În acest fel, efortul nu este în zadar și dobândești mai multă experiență cu afacerile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți dai acordul pentru un job suplimentar care îți aduce mai multe beneficii profesionale, printre care și venituri considerabile,

Balanță

Apar bani din mai multe surse, atât din trecut, cât și din viitoarele proiecte. Veniturile nu sunt o problemă pentru tine până la sfârșitul acestui an.

Scorpion

Ai multe de făcut și nu vrei să rămâi cu restanțe sau datorii. Faci eforturi mari pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile.

Săgetător

Este posibil să apară niște bani care să te ajute să rezolvi anumite urgențe sau să le faci pe plac membrilor familiei, cărora le-ai rămas datori.

Capricorn

Ai de făcut achiziții importante pentru sezonul rece, fie că este vorba de provizii de mâncare sau de haine potrivite pentru iarnă.

Vărsător

Sunt șanse să intri în posesia unei sume de bani, însă datoriile te vor ajunge din urmă și mai ai de făcut câteva cheltuieli.

Pești

Apare o ocazie de lucru pe care ar fi păcat să o refuzi, mai ales că ți-ar putea aduce sume mari de bani. Ai nevoie de mai mult timp pentru a te ocupa de munca suplimentară.

ADVERTISEMENT