Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 21 aprilie 2022. Fecioarele primesc o invitație

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 21 aprilie 2022. Se anunță o zi încărcată pentru mai mulți nativi, care se pregătesc de sărbători. Află care sunt previziunile complete.
21.04.2022 | 08:04
Horoscop Neti Sandu pentru joi 21 aprilie 2022 Fecioarele primesc o invitatie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță multe sarcini și pregătiri de Paște pentru nativi joi, 21 aprilie 2022. Astrologul de la Pro TV a mai spus că vibrația zilei este 3, comunicarea jucând un rol foarte important.

Horoscop Neti Sandu: joi, 21 aprilie 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Te gândești să-ți iei o casă sau o mașină sau să pleci într-o vacanță. Poți colabora cu niște persoane pricepute care să lucreze alături de tine la diverse proiecte care să-ți aducă câștiguri. 

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de suport moral din partea unor persoane care ți-au dus dorul și care ți-au promis că o să vă vedeți de sărbători. Încerci să rezolvi toate treburile până de Paște.

Gemeni

Vin confirmări și bani în urma colaborărilor și te vei redresa din punct de vedere financiar. Cineva îți propune să te implici într-o afacere și îi dai un răspuns după sărbători.

ADVERTISEMENT

Rac

Legalizezi un act și poate faci o achiziție, poate fi o mașină sau o aparatură de uz casnic. Poate pleci la rude de sărbători sau preferi să le petreci acasă, în familie.

Leu

Se poate să te relansezi cu ceva nou care să-ți aducă notorietate. Te interesezi de rate și credite, primești bani și poate cumperi ceva pentru casă, dar și pentru tine sau cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să te invite cineva la mare sau la munte de 1 mai, poate chiar acasă la persoana respectivă. Realizezi definitivarea unor cursuri sau o vânzare-cumpărare.

Balanță

Poate ajung alimentele pe care le-ai comandat pentru sărbători. Te ocupi de casă și familie, poate primești ajutor astfel încât să termini toate treburile.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cineva vrea să fiți împreună, poate ați încercat în trecut să aveți o relație, dar nu a mers. Primești o nouă propunere de afacere care să-ți aducă câștiguri financiare.

Săgetător

Se poate să primești un cadou sau mai multă atenție, poate e cineva care vrea să te cunoască mai bine. Faci o reorganizare acasă.

Capricorn

Sunt șanse să pleci la rude de sărbători sau să le chemi la tine. Poate colaborezi cu câteva persoane la un proiect care să aducă succes pentru toată lumea.

Vărsător

Te gândești dacă să lucrezi la ceva în plus sau să te relaxezi. Ai multe de făcut, dar poate primești ajutor de la cei dragi sau angajezi o firmă pentru curățenie.

Pești

Se poate să te ocupi de reactualizarea unor acte care expiră în curând. Începi ceva nou în carieră, e momentul să te relansezi.

ADVERTISEMENT