Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 9 iunie 2022. Scorpionul primește sprijin din partea prietenilor

Neti Sandu a spus ce le rezervă astrele cele 12 semne zodiacale, joi, 9 iunie 2022. Conform horoscopului, ziua va fi una plină cu vești bune pentru nativi.
09.06.2022 | 07:11
Horoscop Neti Sandu pentru joi 9 iunie 2022  Scorpionul primeste sprijin din partea prietenilor
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 9 iunie 2022. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

O zi plină de vești bune pentru nativii zodiacului, joi, 9 iunie 2022, conform horoscopului realizat de Neti Sandu. Unii nativi fac rost de bani, în timp ce alții au parte de sprijin din partea prietenilor. Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că oamenii știu unde să caute ajutorul.

Berbec

Ai putea face rost de niște bani în plus și să mai umpli golurile pe care le-ai tot amânat. Te caută cineva care ți-ar putea cere o a doua șansă în dragoste și ați putea reface relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

Taur

Din punct de vedere emoțional, lucrurile încep să îți meargă mai bine și să nu te mai simți singur. Ba chiar, poți să te gândești și la căsătorie.

Gemeni

O să ai o întâlnire de afaceri cu cineva și ți-ar prinde să accepți oferta primită. În cadrul grupului, o să-ți pui în valoare calitățile. Poate să-ți fie mai clar în ce direcție se îndreaptă relația ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Munca o să-ți fie apreciată de superiori și o să fii în top, spre bucuria ta. Fii atent la mijloacele tehnice.

Leu

O să prinzi din zbor o ofertă de vacanță și o să pui lucrurile la punct pentru a putea să pleci pentru câteva zile, să te deconectezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să ai inspirație și o să știi cum să câștigi bani. Poate îți mai iei încă un job și poți lucra împreună cu partenerul de viață.

Balanță

Primești vești bune, poate aflii de unde să iei bani, cu cine să te întâlnești, încotro să plecați, spune astrologul de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Scorpion

Prietenii o să îți întindă o mână de ajutor și o să-ți prindă bine să împarți cu cineva din greutățile vieții. Vei putea, astfel, să te concentrezi pe altceva.

Săgetător

O să găsești o nouă cale spre succes. Poate încerci o nouă variantă și o să o fie o mobilizare de forțe, însă vei avea rezultatul dorit cât de curând.

Capricorn

Îți socotești banii să vezi dacă îți ajung pentru o renovare, mobilă nouă, dar și pentru a pleca în concediu.

Vărsător

Funcționezi bine în formula de grup și o să-i mai ajuți pe alții să-și rezolve problemele. Important este să nu fii epuizat.

Pești

O să refaci grupul de prieteni de altă dată și poate o să aveți o activitate plăcută, care să te ajute să descarci tot stresul acumulat.

 

ADVERTISEMENT