Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 13 septembrie 2021. Berbecii au o întâlnire importantă

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru luni, 13 septembrie 2021. Este o zi a provocărilor.
13.09.2021 | 08:03
Horoscop Neti Sandu pentru luni 13 septembrie 2021 Berbecii au o intalnire importanta
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru luni, 13 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare nativ.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4 și trebuie să fim cât mai ancorați în realitate.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 13 septembrie 2021. Berbecii au o întâlnire importantă

Berbec

O persoană insistă să vă întâlniți. Aveți unele lucruri de lămurit referitoare la relația voastră.  Relația cu șefii devine tot mai bună. O să puteți cere în curând și o mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar noi provocări. Poate un proiect nou. Aveți idei foarte bune. O să ieșiți la o terasă, poate la o cafea cu prietenii.

Gemeni

În perioada asta vă bucurați de aprecierea celor din jur și veți avea succes. Este posibil să întâlniți persoana perfectă și să vă construiți o relație armonioasă și de durată.

ADVERTISEMENT

Rac

Ar trebui să aveți grijă la starea de spirit a partenerului. Aveți o relație frumoasă, dar totul se poate schimba. Primiți niște bani, dar aveți și cheltuieli de făcut.

Leu

O zi în care vreți să știți tot ce trebuie despre taxe, școală și doriți ca toate lucrurile să fie puse în ordine. Primiți o sumă de bani așa că puteți să vă luați lucruri care vă plac. Ați dat destui bani în ultima perioadă doar pentru casă și familie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi importantă marcată de un eveniment. Poate este vorba despre lansarea unui nou proiect și vreți ca totul să fie perfect.

Balanță

Vă interesați de unele rate pe care le aveți și doriți să le amânați. De asemenea vă interesați și de taxele școlare pe care vreți să le plătiți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este ziua în care vă faceți micile plăceri. Poate mergeți la o sală, sau faceți alte lucruri pentru că în ultima perioadă nu ați avut grijă de voi.

Săgetător

Ar trebui să fiți mai atenți la sănătate. Poate începeți un regim nou pentru că trebuie să vă controlați greutatea.

Capricorn

Vă vin niște bani, poate bonuri valorice. Oricum șefii vă apreciază munca pe care ați făcut-o în ultima vreme.

Vărsător

Vă faceți unele socoteli. Vreți să vedeți dacă aveți bani pentru o mică escapadă la finalul acestei săptămâni. Este posibil să vă interesați și de unele taxe. Totul merge perfect pentru voi.

Pești

O să aveți o discuție importantă în cuplu. Este momentul să luați o decizie importantă. Trebuie să învățați din greșelile din trecut. Este posibil să începeți o afacere, și terminați unele proiecte mai vechi. 

ADVERTISEMENT