Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 15 august 2022. Patru nativi au noroc în dragoste

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 15 august 2022. Patru nativi au noroc în dragoste. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal.
15.08.2022 | 07:10
Horoscop Neti Sandu pentru luni 15 august 2022 Patru nativi au noroc in dragoste
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 15 august 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat previziunile pentru luni, 15 august 2022. Mai multe zodii se vor bucura de câștiguri. Vibrația zilei este 6, iar nativii își doresc ca toată lumea să fie mulțumită acasă.

Horoscop Neti Sandu: luni, 15 august 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

În viața ta apare o persoană cu care sunt șanse mari să ai o relație de lungă durată. Primești un răspuns pozitiv, poate ți se oferă un job sau un premiu.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai energie și te pregătești de noi proiecte pe care ai de gând să le duci la bun sfârșit. Apar vești bune în familie, un copil este pe cale să se nască.

Gemeni

Comunicarea cu anturajul e foarte bună și sunt șanse să aveți o reușită de grup. Faci niște schimbări prin locuință și cumperi diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Rac

Niște persoane cu care ai lucrat îți trimit un semn de apreciere și poate vor să continui munca. Poate faci niște drumuri în interes profesional sau pentru a le face copiilor pe plac.

Leu

Ai multe de făcut, dar te vei putea descurca cu toate și poate chiar vei începe noi proiecte. Cineva te invită în străinătate sau mergi acolo în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Muncești și în timpul liber și vei câștiga mai mulți bani, astfel că ai ocazia să faci renovări prin casă și să faci cumpărăturile care trebuie. Apare o urgență în familie și lași totul pentru a rezolva situația.

Balanță

Cineva insistă să lucrați împreună și oferta ar putea fi pe placul tău. O persoană apare în viața ta și sunt șanse să începi o relație cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Primești o propunere de colaborare și vei avea parte de rezultate bune. Te alături unui grup în timpul liber ca să te detensionezi.

Săgetător

Ieși cu prietenii, lucru care te va ajuta să-ți pui ordine în gânduri și să iei decizii în legătură cu jobul sau cu școala. Apare o persoană care vrea să fiți din nou împreună.

Capricorn

Semnezi un contract care îți va aduce mai multe câștiguri și avantaje. Poate găsești o destinație de vacanță și faci o rezervare pentru câteva zile, anunță Neti Sandu pentru luni, 15 august 2022, potrivit Știrile Pro TV.

Vărsător

Ești în centrul atenției și poate reușești să obții un titlu, o funcție. Primești un răspuns pozitiv, poate e vorba despre un job sau ți se acordă un împrumut.

Pești

Lucrurile merg bine în relația de cuplu și poate urmează căsătoria anul viitor. Vrei să strângi un capital, dar nu ai de gând să te atingi de el.

ADVERTISEMENT