Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 4 iulie 2022. Balanța își face planuri pentru căsătorie

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 4 iulie 2022. Balanța își face planuri pentru căsătorie. Se anunță vești bune pentru mai multe semne zodiacale astăzi.
04.07.2022 | 06:59
Horoscop Neti Sandu pentru luni 4 iulie 2022 Balanta isi face planuri pentru casatorie
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 4 iulie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Luni, 4 iulie 2022, zodiile vor acorda mai multă atenție detaliilor și familiei, după cum a dezvăluit Neti Sandu. Vibrația zilei este 4, ceea ce înseamnă că nativii le vor împlini dorințele celor dragi.

Horoscop Neti Sandu: luni, 4 iulie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Se poate să se reporteze biletul de vacanță de anul trecut, atunci când nu ai mai putut pleca, sau îți rezervi acum un sejur pentru a te relaxa. 

ADVERTISEMENT

Taur

Poate te alături unei echipe care adună oameni cu aceeași ideal ca al tău și poate pleci într-o excursie alături de aceasta.

Gemeni

Vei avea succes la examene, memoria te va ajuta în acest sens. Poți pleca fără griji în vacanță. Stai bine și în plan amoros, sunt șanse mari să întâlnești o persoană specială.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate ai realizat că relația de cuplu a atins un prag necesar al maturității și vrei să te căsătorești cu persoana iubită, dacă nu sunteți deja.

Leu

Te consulți cu un partener de afaceri în legătură cu o colaborare care ar fi bună pentru tine după vacanță, mai ales că vei cheltui bani încontinuu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te interesezi la bancă să vezi dacă îndeplinești condițiile necesare pentru a lua un credit. Cauți altă variantă, în caz că acest lucru nu e posibil, după cum a precizat Neti Sandu la Știrile Pro TV.

Balanță

Astrele spun că este un an bun pentru căsătorie. Poți începe să stabilești detaliile nunții, cum ar fi data și locația. Te asociezi cu cineva și începeți un parteneriat de succes.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să recuperezi niște bani. Îți faci planuri de vacanță, dacă tot vei avea niște bani în plus în buzunar. Primești o propunere interesantă de job și decizi dacă accepți sau nu, pentru că va fi solicitant.

Săgetător

O persoană încearcă să te cucerească. În caz că nu ai deja o relație, ești receptiv la semnalele primite și îi vei oferi un răspuns persoanei respective.

Capricorn

Poate le ceri superiorilor niște facilități. Aceste avantaje vot conta și vei avea rezultate mai bune la locul de muncă.

Vărsător

Sunt șanse să se organizeze o excursie la munte sau la malul mării. Nu este exclus să pleci cu grupul în afara țării.

Pești

Cineva care vrea să ieșiți împreună în timpul liber vrea să te cunoască mai bine. Persoana respectivă speră că veți fi într-o relație.

ADVERTISEMENT