Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 26 iulie 2022. Peștii ar putea începe o relație

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 26 iulie 2022. Peștii ar putea începe o relație astăzi. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare nativ.
26.07.2022 | 07:05
Horoscop Neti Sandu pentru marti 26 iulie 2022 Pestii ar putea incepe o relatie
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 26 iulie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță vești bune în plan personal și profesional pentru marți, 26 iulie 2022. Vibrația zilei este 8, iar nativii vor avea grijă ca cei dragi să se simtă bine.

Horoscop Neti Sandu: marți, 26 iulie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Pui în practică o idee care se va dovedi a fi de succes. Apar vești bune în plan sentimental, sunt șanse să-ți refaci viața alături de cineva.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate faci o rezervare și pleci undeva alături de familie. Sunt șanse ca cineva din țară sau din străinătate să-ți facă o vizită.

Gemeni

Te vei apropia mai mult de anumite rude, relațiile dintre voi vor fi mai bune și te vei simți bine. Apar și bani și va fi un echilibru pentru tine, chiar dacă vei avea cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Rac

Iei bani și cumperi lucruri pentru tine, dar și pentru cei dragi. Primești un cadou, poate fi vorba despre o invitație undeva.

Leu

Vei avea parte de reușite și bani suficienți pentru a pleca în concediu. Poate mergi într-o deplasare în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate le faci o vizită rudelor sau prietenilor, simți nevoia să te bucuri de o pauză. Ai putea începe un parteneriat care să-ți aducă succes și venituri suplimentare.

Balanță

Primești o ofertă de job sau de colaborare și te gândești dacă să accepți sau nu. Sunt cheltuieli mari și încerci să te descurci cu banii, poate le ceri superiorilor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Negociezi un contract, poate ai câștigat prea puțini bani, comparativ cu munca depusă, iar acum încerci să rezolvi lucrurile. Iei o decizie în privința relației de cuplu.

Săgetător

Vin niște bani în plus și îi păstrezi pentru vacanță. Îți dorești foarte mult să ajungi la mare sau la munte, a anunțat Neti Sandu pentru ziua de marți, 26 iulie 2022, la Pro TV.

Capricorn

Îți iei un job suplimentar, poate colaborezi cu cineva cu care vei forma o echipă de succes. Te caută o persoană care vrea să fie împreună cu tine, dar trebuie să-i spui adevărul dacă nu simți la fel.

Vărsător

Ai parte de armonie în relația de cuplu și te înțelegi mult mai bine cu partenerul. Vin niște bani în plus, dar ai și multe cheltuieli.

Pești

Apar vești bune de la o persoană pentru care ai sentimente de iubire și faci cumva să vă vedeți în curând. Poate vei începe o poveste de dragoste care îți va aduce multă fericire.

ADVERTISEMENT