Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 august 2021. Taurii pot începe o nouă relație

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 august. Taurii pot începe o nouă relație
14.08.2021 | 09:56
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 14 august 2021 Taurii pot incepe o noua relatie
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV anunță că ziua va fi una marcată de echilibru sufletesc. Nativii vor reuși să se detașeze de lucrurile care nu le fac bine, pentru a se bucura de cele pozitive.

Nici oamenii dragi nu vor fi uitați, semnele zodiacale vor încerca să le facă viața mai frumoasă. Vibrația zilei este cifra 5, iar acest lucru le aduce zodiilor curajul de a spune lucrurilor pe nume

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua poată să fie una de sărbătoare, cineva face cinste sau împlinește niște ani, vă întâlniți cu prietenii. Este posibil și să ieșiți în oraș cu familia. Se anunță cheltuieli, dar nu prea vă pasă de bani când vine vorba de distracție și voie bună.

Taur

Sunt multe șanse să întâlniți un om cu care să începeți o relație. Are multe șanse să meargă în direcția dorită. Se poate și să reluați un hobby sau să faceți o mică escapadă la mare sau la munte, pentru relaxare și aer curat.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua vine cu cheltuieli. Aveți de cumpărat unele lucruri pentru casă sau vreți să profitați de reduceri. Sunteți receptivi și reușiți să vă conectați la lucrurile care vă plac și să relaxează.

Rac

O petrecere vă aduce șansa să redeveți oamenii apropiați și să vă bucurați de clipele petrecute împreună. Aveți grijă și de nevoile celor mici și le faceți pe plac, poate plecați pe undeva împreună.

ADVERTISEMENT

Leu

Primiți o invitație la un eveniment, poate și unul mai restrâns. Vă bucură revederea unor oameni dragi. Se poate și să faceți planuri pentru o vacanță, chiar una mai scurtă, aveți nevoie de aer curat și de relaxare.

Fecioară

Profitați de zilele libere și dați o fugă la mare, să vă relaxați. Vă implicați în diverse activități, care vă conectează cu oamenii din jur și progresați din punct de vedere social.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă macină o problemă de suflet, pe care trebuie s-o identificați. Vă va elibera, poate trebuie să aveți o discuție cu partenerul de viață. Vin și unele cheltuieli, faceți o excursie, ca să mai scăpați de stres și să vă bucurați de prezența celor dragi.

Scorpion

Aveți motive să sărbătoriți. Poate a venit o veste bună și vreți să o împărtășiți cu lumea, poate la voi acasă sau în oraș. Vă etalați calitățile, pentru a primi aprecieri și șansa de a evolua din punct de vedere profesional.

Săgetător

Sunt multe șanse să participați la un concurs sau o competiție și să ieșiți învingători. Se lasă cu premii. Un eveniment social vă dă șansa să luați contact cu lumea.

Capricorn

Este posibil să faceți niște drumuri. Mergeți în vizită la unele rude, care locuiesc în alt oraș. Motivele sunt unele serioase: o nuntă sau un botez, poate și revederea cu colegii de școală, la mulți ani de la absolvire. Se anunță distracție.

Vărsător

Ziua aduce o întâlnire cu un om care așteaptă de mult invitația, pentru a vedea dacă există chimie. Se poat să fie și o întânire de afaceri și se lasă cu negocieri. Aveți nevoie de un timp de gândire, iar semnarea unui eventual contract ar putea să fie amânată pentru săptămâna viitoare.

Pești

Veți întâlni un om cu care vă potriviți, aveți un mod e gândire asemănător, iar acestu lucru iese în evidență. Aveți multe lucruri de făcut și vă veți strădui să le bifați pe toate.

ADVERTISEMENT