Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 7 mai 2022. Racii au o zi plină de răsfăț

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 7 mai 2022, vine cu vești bune pentru aproape toate zodiile. Racii au parte de mult răsfăț. Își satisfac unele plăceri.
07.05.2022 | 09:35
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 7 mai 2022 Racii au o zi plina de rasfat
Horoscop realizat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 7 mai 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a făcut previziunile pentru ziua de sâmbătă, 7 mai 2022! Iată care sunt principalele predicții ale horoscopului european!

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 7 mai 2022

Berbecii vor simți nevoia unei ieșiri în oraș mai mult ca oricând. E o zi perfectă pentru a se ocupa și de hrana lor sufletească. Taurii, în schimb, vor să trăiască această zi mult mai intens decât Berbecii. Au chef de petrecere, de distracție până-n zori. Nu ar strica să mai iasă din zona lor de confort, mai ales că prietenii vor trage mult de ei.

ADVERTISEMENT

Gemenii se apucă de tot felul de activități care le solicită… mușchii! Au chef de mișcare, iar cei care au o familie i-ar putea angrena și pe copii în activitățile sportive. Racii se răsfață! E o zi prea frumoasă ca să nu își satisfacă micile plăceri ale vieții, mai ales că au trudit mult în ultimele zile.

Leii au parte de un suflu de prospețime în viața lor. Unii pot participa la tot felul de evenimente interesante din viața celor dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioarelor, atenție la documente!

Fecioarele ar trebui să se preocupe mai mult de tot ce ține de documente. S-ar putea trezi să descopere că unele acte trebuie refăcute pentru că au expirat. Balanțele se reîntâlnesc cu cineva de care poate că au și uitat.  Va fi o revedere plină de senzații pozitive.

Scorpionii se țin de promisiune și își vizitează anumiți prieteni. Ziua e foarte bună pentru a călători prin țară, pentru a descoperi locuri și oameni fascinanți.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii vor comunica foarte bine cu o persoană nouă care va poposi în anturajul lor. E o zi de dialog și voie bună pentru ei. Capricornii vor elucida multe mistere după ce vor sta de vorbă cu anumite persoane din jurul lor.

Vărsătorii fac reorganizări în casa. Eliberează anumite spații pentru a se simți mai confortabili. Peștii dispun de niște bani frumoși și profită de faptul că pușculița lor nu mai e goală. Previziunile astrologului Neti Sandu au fost realizate pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT