Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Gemenii primesc o confirmare

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021, aduce o zi cu vești excelente și cu o energie bună.
09.10.2021 | 09:31
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 9 octombrie 2021 Gemenii primesc o confirmare
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai transmite că cele 12 zodii reușesc să transmită mesaje pozitive. În plus, răspunsurile primite de nativi sunt cele pe care le așteaptă de multă vreme.

Totodată, astrele spun că este o zi cu totul specială. Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că o să înțelegem sensul adânc, subtil al cuvintelor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Se poate repara o relație sentimentală sau o căsnicie, numai așa te poți elibera de singurătate. O întâlnire îți poate schimba radical viața, să fie un nou început pe toate planurile.

Taur

Atmosferă foarte bună mulțumită unei petreceri în familie. Te simți bine chiar dacă e un cadru restrâns. E momentul oportun să faci schimbări în interiorul casei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Apare o confirmare de la persoana iubită, așa afli și tu ce simte. Pune-ți în valoare calitățile și te poți bucura de o avansare în plan profesional.

Rac

Primești cadouri de la cineva care vine în vizită. E posibil să ai parte de musafiri, să le arăți renovarea locuinței. Ai șansa să te bucuri de această ocazie.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt șanse mari să întâlnești pe cineva cu care să fii pe aceeași lungime de undă, să începeți o relație. E posibil să fie ceva de transmis în public, un examen sau un alt succes.

Fecioară

O zi în care mergi în vizită la prieteni sau vin ei la tine, să vă relaxați împreună. Astrele spun că este și un eveniment festiv, o nuntă, unde ești invitat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva drag se întoarce de unde a plecat, poate din străinătate. Simți nevoia să petreceți ceva timp împreună, mai ales dacă nu locuiți în aceeași casă. Împăcare cu o persoană.

Scorpion

O zi care aduce un eveniment restrâns, unde te bucuri de prezența celor dragi. E momentul să refaci cercul de prieteni, să scăpați de stresul acumulat.

Săgetător

E cazul să întorci gestui cui te-a invitat la restaurant. Poate faci o masă chiar la tine acasă. E posibil să te întâlnești cu o persoană dragă și să faci o activitate sau o pasiune împreună.

Capricorn

Se anunță o escapadă turistică, unde încerci un nou sport, poate unul extrem. E timpul să uiți de griji și să sărbătorești, poate primești și cadouri din partea celor cu care stai la povești.

Vărsător

O zi care adună prietenii în același loc, poate aveți un motiv de sărbătoare. Cineva te așteaptă în alt oraș. Ți-ar prinde bine să dai o fugă până acolo, să revezi oameni și locuri dragi.

Pești

Se poate să iei parte la o competiție, participanții fiind chiar copiii tăi. Deconectarea se poate face undeva în aer liber, dacă este buget, în caz contrar te poți simți bine și acasă.

ADVERTISEMENT