Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 17 septembrie 2021. Capricornii trebuie să facă economie

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru vineri, 17 septembrie 2021. Ce previziuni a făcut astrologul de la Pro TV pentru fiecare nativ.
17.09.2021 | 08:02
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 17 septembrie 2021 Capricornii trebuie sa faca economie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru vineri, 17 septembrie 2021. Este o zi în care putem încerca să facem tot felul de lucruri.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8. Nu trebuie să cheltuim prea mult. Altfel, vom avea probleme.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 17 septembrie 2021. Capricornii trebuie să facă economie

Berbec

Relația de cuplu nu merge foarte bine în ultima perioadă, așa că trebuie să purtați o discuție cu partenerul. Vreți să demarați un proiect și veți avea o întâlnire cu oameni importanți.

Taur 

Aveți foarte multă treabă acasă. Ar putea să apelați la ajutorul cuiva pentru a termina cât mai repede. Așa o să aveți timp să vă relaxați. Dacă nu aveți pe cineva apropiat ar putea apărea o persoană importantă în viața voastră.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Faceți diverse lucruri pentru voi. O zi bună pentru cumpărături. S-ar putea să vă implicați în ceva care vă place, dar aduce și bani.

Rac

Vreți să urmați niște cursuri, dar trebuie să scoateți ceva bani din buzunar. S-ar putea să faceți și unele modificări acasă.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să găzduiți un eveniment, așa că faceți tot ce puteți pentru ca totul să fie perfect. O zi în care vă ocupați și de unele treburi mai complicate. Poate umblați după niște semnături de care aveți nevoie.

Fecioară

Posibil să aveți un eveniment în familie. Oricum o să vă întâlniți cu unele rude. Primiți niște bani care ar fi trebuit să vă intre în cont de ceva vreme. La muncă rezolvați niște probleme importante.

ADVERTISEMENT

Balanță 

Găsiți o soluție pentru că vreți armonie în cuplu. Este posibil să vă implicați într-o afacere în care investiți o sumă de bani, după ce primiți asigurări că aceasta va avea succes.

Scorpion

O zi în care vă faceți unele mici plăceri. Poate mergeți la shopping. Faceți și unele treburi acasă, că le-ați tot amânat.

Săgetător

Vă întâlniți cu prietenii și poate chiar plecați să vă relaxați într-o excursie.

Capricorn

Mare atenție la bani. Trebuie să cheltuiți cu măsură, altfel o să aveți probleme. Puteți face și unele economii. Este posibil să vi se propună să vă implicați într-un proiect.

Vărsător

Posibil să participați la un eveniment. Sunteți oricum așteptat de cineva în alt oraș. Aveți multe lucruri de făcut și sunteți puțin agitați, mai ales că descoperiți niște nereguli.

Pești

Primiți o propunere interesantă. Să vă implicați într-o activitate interesantă, în plus vă poate aduce și niște bani. S-ar putea să investiți și în locuință. Faceți unele amenajări. 

ADVERTISEMENT