Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 22 iulie 2022. Scorpionul întâlnește pe cineva

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru vineri, 22 iulie 2022, aduce o zi cu surprize, în care zodiile se achită de obligații de tot felul.
22.07.2022 | 06:59
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 22 iulie 2022 Scorpionul intalneste pe cineva
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 22 iulie 2022, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, e foarte important să lăsăm loc și pentru un respiro departe de locuință. Vibrația zilei este reprezentată de numărul maestru 22 și înseamnă că putem multiplica faptele bune.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 22 iulie 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Faci rost de bani pentru a lucra în continuare la proiectele tale. Alegi o destinație unde să te relaxezi și să lași grijile deoparte. Vin bani, dar și cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Taur

Ieși din zona de confort și te bucuri de distracție. E bine să ai la tine actele dacă pleci departe de casă pentru că surprizele se țin lanț.

Gemeni

Vin bani de undeva chiar înainte de concediu, contul se umple. Întâlniri cu prietenii sau invitație la o petrecere aniversară. Te angajezi într-o nouă aventură profesională.

ADVERTISEMENT

Rac

Reușești să găsești echilibrul emoțional datorită unei persoane care intră în viața ta. Te bucuri de armonie și bani veniți din urmă, chiar și din împrumuturi.

Leu

Primești ceva nou de muncă care îți poate aduce succes și propulsare în carieră. E posibilă o invitație sau un cadou de la cineva din străinătate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E momentul relansării în plan profesional, banii vin în curând. Nu strică să faci o vizită în cabinetul doctorului sau să te refaci după muncă, la mare.

Balanță

Ai putea avea un parteneriat cu beneficii, dar nu ai încredere în coechipieri. Iei niște bani pe care-i folosești în concediul pe care-l aștepți ca o gură de aer.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Apare o persoană care îți dă speranță și cu care formezi un cuplu. Ți se propune o afacere și nu este cazul să o ratezi, e vorba de mulți bani la mijloc.

Săgetător

Primești o recompensă în domeniul profesional. E o imbold pentru a lucra cu devotament mai departe. E posibilă o excursie unde simți nevoia de spațiu.

Capricorn

Începi o activitate care te scapă de stres. Folosește-te de un talent ascuns pentru a te reinventa. Neînțelegerile cu partenerul de viață dipar dacă discutați.

Vărsător

O zi cu treburi casnice, cu reparații și înlocuiri obiecte stricate. Cumperi cele necesare pentru a lucra de acasă, o să fie o cheltuială.

Pești

Se anunță o plecare cu grupul pe undeva, unde scapi de caniculă. Te ia prin surprindere vizita cuiva, care vine cu vești bune și cu speranță.

Horoscopul complet propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 22 iulie 2022, a fost difuzat în cadrul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT