Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 14 noiembrie 2020. O zodie dă lovitura astăzi

14.11.2020 | 09:28
Horoscop Neti Sandu sambata 14 noiembrie 2020 O zodie da lovitura astazi
Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 14 noiembrie 2020. O zodie dă lovitură astăzi. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 noiembrie 2020. Veștile sunt excelentă pentru o zodie, care va da lovitura astăzi. Mai exact, un semn zodiacal își va găsi sufletul pereche.

De asemenea, celebrul astrolog de la știrile Pro TV mai spune că astăzi este ziua în care zodiile pot să zică tot ce au de zis și apoi să repare niște relații.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6 ceea ce înseamnă că unii nativi din horoscop vor simți ce înseamnă cu adevărat armonia pe parcursul acestei zile.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Astăzi este ziua în care vă faceți curaj să îi spuneți fiinteți iubite ce simți cu adevărat. Este posibil să faceți rost de o sumă de bani pe care ați împrumutat-o cu ceva timp în urmă și să mergeți alături de partenerul/partenera într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Taur

Primiți răspunsul pe care îl așteptați în legătură cu un proiect important. În plan amoros, vă veți întâlni cu o persoană cu care aveți multe lucruri în comun și cu care puteți pune bazele unei relații extrem de frumoase.

Gemeni

Este posibil ca cineva cu care v-ați certat în urmă cu puțin timp să se răzgândească și să își dorească să vă împăcați. N-o respingeți, poate fi acea persoană de care aveți nevoie, cu care vă puteți căsători.

ADVERTISEMENT

Rac

Șanse mari să vă cunoașteți sufletul pereche și să începeți o nouă relație frumoasă. Ziua unei rude sau a unui prieten este motiv de sărbătoare. Chiar dacă nu e rost de petrecere, vă duceți să îi urați “La mulți ani”.

Leu

Cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult timp are nevoie de ajutorul vostru. Este important să vă faceți timp și să mergeți în altă țară sua alt oraș.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru un moral mai bun simți nevoia să ieși la aer, să faceți mișcare. Este posibil să mergeți într-o vizită la frați, la părinți, chiar dacă îi veți vedea de la distanță și nu veți sta mult.

Balanță

Veștile sunt excelente despre relația de cuplu. Astăzi este posibil să lămuriți totul cu persoana iubită și să rezolvați toate divergențele din ultima vreme.

Scorpion

Se simte în aer ceva special pentru voi. Ziua cea mare a venit și aveți acum șansa să vă schimbați viața în bine, poate să fie un loc de muncă nou, să vă reîntâlniți cu cineva drag.

Săgetător

O schimbare radicală bate la ușă. Plecați de unde locuiți acum și vă mutați în altă parte, dar nu singuri. Ci alături de o persoană cu care aveți foarte mult lucruri în comun.

Capricorn

Dorul de familie, de prieteni poate fi stins astăzi. Vă întâlniți, fie că mergeți voi la ei, fie că vin ei la voi. Posibil să vă întâlniți jumătatea.

Vărsător

Zi norocoasă pentru voi. Este posibil să primiți aveți parte de câștig azi, să primiți un premiu. O persoană care a dat lovitura, la job, a trecut de un exament important, vă cheamă să sărbătoriți împreună.

Pești

Aveși parte de o zi minunată din mai multe puncte de vedere. Cineva apropiat se căsătorește, mergeți la o ceremonie religioasă. Apoi faceți o vizită cuiva care vă așteaptă de ceva timp.

ADVERTISEMENT