Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 martie 2022. Vărsătorul e concentrat pe iubire

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 martie 2022, aduce o zi plină de provocări și noutăți pentru majoritatea semnelor zodiacale.
19.03.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 19 martie 2022 Varsatorul e concentrat pe iubire
ADVERTISEMENT

De asemenea, cititorul în stele de la știrile Pro TV mai anunță că veștile sunt condimentate. Totodată, nativii trebuie să-și păstreze calmul. Vibrația zilei este 1 și  zodiile o iau de la capăt dacă nu le iese ceva.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 martie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Se anunță o zi numai bună pentru reintegrarea într-un grup, unde desfășori o activitate care te poate scăpa de stres, te deconectează.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești niște propuneri de la câțiva parteneri de afaceri care vor să lucreze alături de tine. Sunt șanse mari de un business nou.

Gemeni

E cineva care te scoate la o plimbare pentru că vrea să afle cum stai la capitolul relații. Partenerul de viață vrea să stea cu tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt niște aspecte care te frământă, nu îți dau deloc pace. Este momentul să scapi de ele, să te eliberezi de aceste probleme.

Leu

Este o zi concentrată pe bani. Sunt plăți de făcut, dar și de încasat. Poate câștigi un proces intentat acum multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

A sosit momentul să dai cărțile pe față în relația de cuplu. Spune clar și răspicat dacă ești pregătit pentru căsătorie sau nu.

Balanță

Se ivește ocazia să pleci pe undeva. Poate fi în interes de afaceri, dar este o oportunitate numai bună pentru o gură de aer proaspăt.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astrele spun că trebuie să apelezi la ajutorul unui avocat în chestiunea care ți-a dat serios de furcă. Doar așa vei reuși.

Săgetător

Întâlnire cu o persoană care vrea neapărat să lucreze cu tine. Dacă nu sunt alte colaborări la orizont, atunci te poți apuca de treabă.

Capricorn

Este o zi perfectă pentru a restrânge relațiile cu persoanele apropiate, cu rudele. Mutarea mai aproape vă face să vă vedeți mai des.

Vărsător

Apare un foc de artificii în povestea de dragoste. Acest lucru poate duce la fluturi în stomac sau dimpotrivă, la dispute aprinse.

Pești

Este o zi numai bună pentru a face achiziții pentru casă. Poate reamenajezi spațiul și cumperi diverse lucruri pentru studiu.

ADVERTISEMENT