Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 7 august 2021. Balanțele se îndrăgostesc

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 7 august 2021. Iată previziunile pentru fiecare zodie.
07.08.2021 | 09:45
Horoscop Neti Sandu sambata 7 august  2021 Balantele se indragostesc
Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 7 august 2021. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă este una în care putem reuși să le facem pe toate. Ne relaxăm, facem și treabă, iar toate lucrurile sunt puse la punct. Sunt șanse și de ceva vizite, o schimbare de peisaj.

Vibrația zilei de sâmbătă este cifra șapte, iar sfatul este să fim cumpătați, după cum arată horoscopul prezentat de Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 7 august 2021 pentru cele 12 zodii

Berbec

Berbecii pot afla noutăți foarte îmbucurătoare despre relația lor și despre partenerul de viață. Sunt, de asemenea, șanse să plecați într-o escapadă alături de prietenii voștri și să faceți mișcare.

Taur

Taurii au șansele să se mute într-o casă nouă, dar vor avea câteva certuri cu partenerul de cuplu din această cauză.

ADVERTISEMENT

Trebuie să puneți la punct niște lucruri, ultimele detalii, iar apoi este momentul pentru relaxare la piscină sau la spa.

Gemeni

Gemenii sunt preocupați de felul în care arată și de starea lor de bine, așa că sunt șanse să facă un abonament la sala de sport. Este posibil să cunoașteți o persoană care să vă ajute în mai multe privințe.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii fac o excursie la malul mării, mai ales pentru că au parte de o sumă de bani și își permit să se răsfețe cu niște lucruri pe ei sau familia lor, a dezvăluit astrologul la Pro TV.

Leu

Cei din zodia Leu primesc o invitație de la cineva care vor să iasă la o plimbare. Este vorba despre cineva cu energie foarte frumoasă și pozitivă și sunt șanse să mergeți la o celebrare de vreun fel, o nuntă, poate chiar un botez.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele pleacă de acasă, fie în vizită, fie într-o destinație turistică, dar în același timp se ocupă și de casa lor, dar și de aspectul fizic.

Balanță

Balanțele cunosc o persoană care le arată cât de frumoasă este viața și se îndrăgostesc. De asemenea, ieșiți în oraș cu prietenii și poate chiar începeți un proiect interesant pentru voi.

Scorpion

Scorpionii fac bagajele pentru a pleca într-o excursie în țara noastră sau se pot duce la o eveniment important, cum ar fi o zi de naștere sau o nuntă, și vă preocupați să arătați foarte bine.

Săgetător

Săgetătorii au planuri mari, vor să meargă la un spectacol sau un concert. Ei pot cunoaște pe cineva care să le arate cât de frumoasă este viața.

Capricorn

Capricornii sunt invitați undeva, poate chiar de prietenii de altădată și aceștia vor să facă cinste, astfel că banii rămân la dumneavoastră.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o revenire în viața lor amoroasă, pentru că apare o persoană de care sunteți foarte atașat.

Pești

Peștii se preocupă de familia lor în ziua de sâmbătă și discută unele lucruri pe care până acum le-au amânat.

ADVERTISEMENT