Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 31 decembrie 2021. O zi excelentă pentru mai mulți nativi

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 31 decembrie 2021, anunță o zi foarte bună pentru cei mai mulți nativi. Unii primesc bani, alții se trezesc cu musafiri la ușă.
31.12.2021 | 08:09
Horoscop Neti Sandu vineri 31 decembrie 2021 O zi excelenta pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Ultima zi din an este una superbă pentru cei mai mulți nativi, anunță Neti Sandu, astrologul știrilor Pro Tv.

Vibrația zilei este 4, ceea ce înseamnă că este o zi în care trebuie să ne gândim la familie.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 31 decembrie 2021. O zi excelentă pentru mai mulți nativi

Berbec

S-ar putea ca niște rude sau prieteni să vină în vizită fără să vă anunțe. Organizați o petrecere fie la voi, fie la alți prieteni în cazul în care nu plecați din localitate.

ADVERTISEMENT

Taur

Este posibil să plecați în altă localitate dacă aveți chef. Oricum aveți și unde și cu cine. Dacă nu, vă simțiți minunat și acasă.

Gemeni

Este bine să nu intrați în conflict cu nicio persoană, deci evitați discuțiile în contradictoriu în această seară.

ADVERTISEMENT

Rac 

S-ar putea să primiți o sumă de bani, așa că intrați în anul 2022 cu bani în buzunare.

Leu

O zi puțin mai agitată. S-ar putea să fiți nevoiți să depășiți niște momente neplăcute. Să treceți peste o ruptură afectivă. Starea de spirit se poate schimba rapid.

Fecioară

Rezolvați unele treburi, niște mărunțișuri. Apropiații v-au pregătit tot felul de surprize și realizați cât de mult țin unele persoane la voi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este posibil ca cineva de care v-a fost dor să vă sune la ușă. O să vă simțiți foarte bine în compania acestei persoane.

Scorpion

Vreți să intrați fără datorii în următorul an, așa că plătiți tot felul de facturi. Nu uitați să vă acordați și vouă atenție înainte de noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Săgetător

În această noapte o să vă puneți o dorință, dar nu este suficient doar atât. Trebuie să dați și voi o mână de ajutor pentru a se împlini.

Capricorn

Cineva se pare că v-a făcut unele probleme, iar acum aveți o dilemă. Să vorbiți sau nu cu acea persoană.

Vărsător

Decideți să vorbiți cu cineva care vă poate da o mână de ajutor. Astfel nu veți mai fi nevoiți să faceți un drum și veți avea timp câteva ore să vă pregătiți pentru petrecerea de Revelion.

Pești

Decideți ca la petrecerea la care veți mergeți să luați cu voi și niște prieteni, un cuplu. Luați o decizie în legătură cu o persoană apropiată

ADVERTISEMENT