Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 6 august 2021. Taurii ar putea începe o relație

Horoscopul făcut de Neti Sandu pentru vineri, 6 august 2021, anunță surprize pentru toți nativii.
06.08.2021 | 07:54
Horoscop Neti Sandu vineri 6 august 2021 Taurii ar putea incepe o relatie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul de la ProTV, prezintă horoscopul pentru vineri, 6 august 2021. Nativii primesc vești bune. Este o zi plină de surprize.

Vibrația zilei este 6 și astăzi vom rezolva multe lucruri, cu calm. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 6 august 2021. Taurii ar putea începe o relație

Berbec

Unele modificări în programul pe care l-ați planificat. Poate în loc de a merge la munte mergeți la mare. Sau invers. Este posibil să fiți nevoiți să mai și lucrați ceva.

Taur

Veți întâlni pe cineva la o petrecere și dacă nu aveți o relație ați putea începe una. Cineva vă vizitează. Poate ieșiți în oraș. Primiți unele vești.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Planurile pe care le aveați este posibil să se schimbe. Aveți grijă înainte de a pleca undeva, verificați dacă ați luat tot ce trebuie.

Rac

Este posibil să mergeți într-o excursie mai ales de dragul celor mici. Aflați unele lucruri care vă pot mobiliza să faceți ceva treabă. Nu uitați să ieșiți cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Leu

Mulți oameni din jur vă pot ajuta. Aveți o grămadă de proiecte pe care vreți să le realizați. E o zi bună să faceți și treburi pe acasă.

Fecioară

Aveți nevoie de o schimbare în viața voastră. Poate căutați un alt loc de muncă, sau vă schimbați departamentul. Aveți grijă și de voi, de felul cum arătați.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este posibil să participați la un eveniment care vă va fi foarte util. Poate primiți o invitație într-o scurtă vacanță și astfel aveți ocazia să rezolvați problemele din relație.

Scorpion

Posibil să plecați într-o scurtă vacanță să vă relaxați puțin. Este posibil să fiți puși în situația de a merge la un loc nou de muncă sau de a decide ceva în legătură cu unele acte. Mai așteptați.

Săgetător

Trebuie să recuperați banii pe care i-ați împrumutat. Ar trebui să faceți mai multe demersuri. O să ieșiți în evidență cu ceva.

Capricorn

Aveți o discuție importantă cu partenerul așa ați putea depăși problemele din ultima vreme. Prietenii ar putea să vă facă o surpriză și să vă ducă într-o vacanță.

Vărsător

Ați putea face o călătorie și veți întâlni pe cineva. Poate aveți noi discuții despre un loc de muncă sau măcar o colaborare. Dar încă nu sunteți foarte hotărât ce doriți să faceți. 

Pești

Faceți lucruri foarte bune și frumoase care ar putea fi chiar valorificate în timp. Ar trebui să vă lăsați mai mult timp pentru a vă termina treaba de acasă.

ADVERTISEMENT