Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 3 august 2021. Leii ar putea începe o relație

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 3 august anunță vești bune pentru mai mulți nativi.
03.08.2021 | 07:46
Horoscop Neti Sandu marti 3 august 2021 Leii ar putea incepe o relatie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru marți, 3 august 2021. Pentru unii nativi veștile sunt foarte bune pe plan sentimental. Depinde doar de fiecare să fie fericit.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, iar asta înseamnă că este momentul să fim sinceri. Spunem răspicat ce ne dorim.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: marți, 3 august 2021. Leii ar putea începe o relație

Berbec

Vă amintiți că aveți un proiect de ceva vreme pe care acum îl puteți scoate la suprafață. Este momentul oportun pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă apucați de ceva. Poate cursuri on-line. Faceți ceva care vă pune în valoare calitățile pe care le aveți.

Gemeni

Este posibil să aveți o discuție cu cineva care așteaptă acest lucru de foarte mult timp.

Rac

Ați putea primi niște bani în plus. Poate la salariu. Ați muncit mult în ultimul timp sau poate pentru că ați schimbat locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să întâlniți pe cineva cu care vă înțelegeți și o să vă apropiați. Este ziua perfectă pentru a începe o relație

Fecioara

O zi tocmai bună pentru a găsi noi idei. Vă puteți relansa cu ceva care este la mare căutare, dar care ar putea avea succes și în viitor.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi minunată pentru a vă alege destinația unde vreți să plecați în vacanță. Este posibil să fie vorba chiar de o excursie și nu mergeți singur. Veți primi unele vești și despre niște acte pe care trebuie să le semnați.

Scorpion

Este posibil să primiți niște bani. Veți începe poate să lucrați la ceva care vă va aduce satisfacții profesionale.

Săgetător

Aveți discuții cu persoana iubită. Vă întâlniți undeva, poate la o cafea și despicați firul în patru. Aveți de pus la punct unele lucruri care nu prea merg bine.

Capricorn

Primiți o invitație. Este posibil să fie în țară fie ceva mai departe. O acceptați și vă luați câteva zile pentru a vă odihni.

Vărsător

Luați o decizie importantă. Vă uniți forțele cu cineva, poate cu un grup. Poate fi vorba de o fundație care vrea să ajute niște oameni.

Pești

Este posibil să investiți bani în casă. Cumpărați diverse lucruri pentru grădină, dar și pentru interior. Vreți confort.

ADVERTISEMENT