News

Horoscop Nicoleta Svârlefus, luna mai: zodia care va avea câștiguri pe toate planurile

30.04.2019 | 13:55
Horoscop Nicoleta Svarlefus luna mai zodia care va avea castiguri pe toate planurile
ADVERTISEMENT

Nicoleta Svârlefus a prezentat predicțiile sale pentru luna mai. Cunoscutul astrolog a vorbit despre suprizele pe care le va întâmpina fiecare zodie în parte, în ultima lună a primăverii, de care ne mai desparte o singură zi.

Nicoleta Svârlefus dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru luna mai

Se anunță o perioadă încărcată pentru cei mai mulți dintre nativi în zilele următoare. Luna mai ne întâmpină cu tentații și provocări la orice pas, iar Nicoleta Svârlefus ne sfătuiește cum să procedăm pentru a le face față cu brio.

ADVERTISEMENT
Nicoleta Svârlefus îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele, în luna mai.
Nicoleta Svârlefus îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele, în luna mai.

Berbec

Nativii din Berbec au parte de o lună mai exact așa cum își doresc. Aspectul de Lună nouă se va forma chiar în acest semn zodiacal, astfel că veți avea parte de multă inspirație și idei sclipitoare pentru a duce la bun sfârșit toate planurile.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, se anunță o perioadă plină cu energii pozitive, în special până la data de 21 mai. Aveți astfel posibilitatea să vă faceți remarcați, în special în plan profesional. Nici cu viața sentimentală nu stați tocmai rău. Dacă nu vă aflați într-o relație, nu este exclus să cunoașteți sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pe Gemeni nu îi așteaptă o lună tocmai bună. În această perioadă, au senzația că nimic nu merge cum ar trebui, simt că nu au suficientă vitalitate, iar lucrul acesta nu-i lasă să aibă liniște. Sfatul astrologului este să vă preocupați mai mult de propria persoană și evitați conflictele inutile.

Rac

Prima jumătate a lunii vă dă o stare de oboseală și în plus, aveți parte de stres care pare că nu se mai termină. Nicoleta Svârlefus vă recomandă să încercați să vă deconectați puțin de toate aceste probleme, petreceți timp plăcut alături de prieteni și familie.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii din zodia Leu au parte de o perioadă încărcată, mai ales din punct de vedere profesional. În primele zile ale lunii mai, aveți ocazia să faceți un salt semnificativ în carieră. Cheia succesului este să rămâneți încrezător în ideile voastre.

Fecioară

Fecioarele au o lună de bun augur pentru rezolvarea unro probleme birocratice. Dacă vă propuneți să obțineți anumite aprobări, acum este momentul potrivit să inițiați toate demersurile necesare. Aveți grijă totuși la eventualele tensiuni ce ar putea apărea în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pentru nativii din Balanță se anunță o lună mai destul de încărcată, mai ales din punctul de vedere al parteneriatelor. Fie că vorbim despre viața profesională sau cea amoroasă, nu ezitați să primiți cu brațele deschise eventuale oportunități.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de schimbări importante în plan sentimental. Dacă vă aflați într-o relație de lungă durată, s-ar putea dovedi perioada ideală pentru asumarea unor angajamente importante în acest sens.

Săgetător

Pa nativii din Săgetător îi așteaptă o perioadă fructuoasă în plan profesional. Noile oportunități v-ar putea aduce sume importante de bani. În ceea ce privește viața sentimentală, nu este exclus să întâlniți marea iubire în luna mai.

Capricorn

Capricornii au parte de o  lună plină de satisfacții. Luna mai se anunță benefică pentru ca acești nativi să întâlnească sufletul pereche, dacă nu sunt implicați deja în relații sentimentale de lungă durată. Sfatul astrologului este să nu exagerați, totuși.

Vărsător

Nativii din Vărsător ar trebui să fie mai preocupați în aceste zile de propria gospodărie, dar și de eventualele probleme în planul familiei. Nu este exclus să aveți parte de rezultate excelente și la locul de muncă.

Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești, perioada următoare se anunță foarte încărcată. Aveți grijă la eventualele situații tensionate ce ar putea apărea, atât în sânul familiei, cât și la locul de muncă. Evitați, pe cât posibil, certurile inutile.

 

 

ADVERTISEMENT