Life

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii iulie 2021. Ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru: ce aduce luna iulie 2021 în continuare pentru zodii?
10.07.2021 | 18:17
Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru a doua jumatate a lunii iulie 2021 Ce se intampla cu Gemenii
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai recent horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru luna iulie 2021, cea de-a doua jumătate a perioadei lui Cuptor vine cu momente unice pentru toți.

Astrologul a realizat previziunile pentru cea mai fierbinte lună a anului la propriu, dar și la figurat.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să fie foarte atenți începând cu data de 18 iulie. Trebuie să aibă vigilență sporită în zona emoțională. Pot avea impact pe sănătate, dragoste sau a dușmanilor vizibili și invizibili.

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru iulie 2021

Taurii pot răsufla ușurați. Din 18 iulie, scapă de Luna Neagră, de Lilith. Lilith intră în rezonanță cu cariera și veniturile.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt vizați în zona sănătății. Lilith are semnificații grele de tot, iar nativii de aer vor fi încercați și pe zona sentimentală. Se pot confrunta cu separări, trădări, adulter.

Racii au un plus de energie în perioada următoare. Leii vor avea după data de 21 iulie Soarele în zodia lor. Trebuie să fie foarte atenți la aspectul lui Lilith în Gemeni cu axa karmică. Sectorul sentimental este și la ei încercat.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt afectate secundar de evenimentele lunii iulie. Unele pot fi marcate pe plan sentimental. Pot apărea tensiuni în familie, chestiuni care țin de acte, documente, moșteniri.

Balanțele sunt și ele într-o cumpănă serioasă. Cele mai multe necazuri pot apărea la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Scorpionii vor avea probleme pe toate planurile Aceeași Lună Neagră le aduce multe lucruri de rezolvat

Săgetătorii trebuie să evite cu orice preț să semneze anumite documente. Va fi încercată zona sentimentală și la ei. Sunt vizați în special Săgetătorii căsătoriți.

Vărsătorii pot pierde mari oportunități

Capricornii pot descoperi anumite probleme pe care nu știau că le au. Trebuie să aibă mai multă grijă de psihicul, dar mai ales de fizicul lor.

Vărsătorii pot pierde trenuri importante din viața lor pentru că nu sunt atenți când acestea vin în gară. Viața le oferă tot felul de oportunități, iar felul lor aerian de a fi s-ar putea să îi facă să dea cu piciorul din greșeală norocului.

Peștii pot fi afectați pe plan profesional. Iau decizii insuficient cântărite și pot plăti anumite polițe. Impactul evenimentelor din luna iulie 2021 îi poate pune într-o degringoladă și în relațiile lor cu cei din familie.

Previziunile astrologului au fost făcute la Antena Stars.

ADVERTISEMENT