Life

Horoscop rune 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Mihai Voropchievici, veste-șoc pentru o zodie

Horoscop rune 29 ianuarie - 4 februarie 2024. Mihai Voropchievici vine cu vești grozave, dar și cu atenționări pentru anumite semne zodiacale.
27.01.2024 | 12:22
Horoscop rune 29 ianuarie  4 februarie 2024 Mihai Voropchievici vestesoc pentru o zodie
Horoscop rune 29 ianuarie - 4 februarie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 29 ianuarie – 4 februarie 2024, realizat de Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK! Descoperă care sunt veștile momentului pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop rune 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Anunțurile lui Mihai Voropchievici

Berbecul va da lovitura. Se va produce un salt calitativ și rapid în existența sa. Au o rună extraordinar de promițătoare. Nu peste mult timp vor avea parte de ceva magic în viața lor. Vor avea parte de lucruri atât de frumoase la care nici nu mai sperau.

ADVERTISEMENT

Taurul primește o înștiințare. E întrebat dacă are bagajele pregătite, deoarece astrele, dar și runa le anunță o călătorie, mai lungă, mai scurtă, în funcție de finanțele disponibile.

Horoscop rune 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii următoare. Vor fi surprize pe bandă rulantă la toate capitolele, atât pe plan profesional, cât și în viața personală. Apar tot felul de situații benefice pentru viitorul nativilor de aer.

ADVERTISEMENT

Racii sunt pregătiți să susțină o bătălie furtunoasă, o dispută. Sfatul runei e să nu se enerveze și să nu ajungă la așa ceva. Să caute pe cât posibil să rămână calmi, căci totul se aranjează în săptămâna următoare.

Fecioarele nu o duc tocmai bine

Horoscop rune 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Leii trebuie să fie în permanență pregătiți să recepționeze mesaje, de toate felurile, de toate genurile: unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Vor primi un mesaj extraordinar de interesant și important din toate cele care ajung la ei.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Sfatul runei e să fie prudente, căci lucrurile neplăcute vin când nu se așteaptă. Prudența este recomandată.

Balanțele au la îndemână simbolul dragostei. Cei fără obligații au parte de ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Pentru cei care sunt deja în cuplu, se reinventează dragostea pentru ei. Dragostea e binevenită la orice vârstă și la orice oră.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Scorpionii trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei ce știu să aștepte. Cu alte cuvinte, totul va decurge conform dorinței Universului.

Săgetătorii se mută din casă sau de la locul de muncă

Săgetătorii care și-au dorit un schimb de locuință au noroc. Au o săptămână cu două opțiuni: ori se mută din casă ori din serviciu. E posibil să caute și așa ceva. Runa le confirmă că vor acționa foarte favorabil orice vor alege.

Capricornii, truditorii zodiacului, sunt anunțați cu surle și trâmbițe că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. E un soi de revigorare, de renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice.

Vărsătorii sunt anunțați că trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând, poate chiar pe 1 februarie 2024. Așadar, nativii de aer nu trebuie să caute reușite dincolo de căminul lor, căci ele se vor produce chiar în propriul habitat.

Am ajuns și la ultima zodie. Ca de obicei, Peștii au nevoie de dragoste, iar simbolul care le-a ieșit semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini.

Pentru alte subiecte la fel de interesante pe teme astrologice, realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK. Acolo poți desluși tainele numerologiei, dincolo de previziunile runelor pe care Voropchievici le realizează săptămână de săptămână.

ADVERTISEMENT