Life

Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici știe ce pățesc Scorpionii

Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici face principalele previziuni ale săptămânii. Ce pățesc Scorpionii?
04.11.2023 | 11:34
Horoscop rune 612 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici stie ce patesc Scorpionii
Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici, cunoscut ca maestru al runelor, oferă cele mai așteptate previziuni astrologice, în exclusivitate pentru FANATIK.

Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecii se înconjoară de o aură de mister. Le place să ascundă tot necunoscutul care îi înconjoară. Au, se pare, o perioadă în care nu vor să fie deranjați de cei din jur, vor să fie doar ei cu ei. Berbecii trebuie lăsați, așadar, în pace.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt pe o pojghiță foarte subțire de gheață. Trebuie să fie extrem de prudenți. Săptămâna care vine le poate aduce lucruri mai puțin plăcute, în funcție de cum vor acționa și ce relație au cu cei din jur.

Gemenii primesc, în sfârșit, o dezlegare. Adică sunt în situația să primească răspunsul sau rezolvarea unor probleme care îi frământă, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Racii au o perioadă în care trebuie să fie mai puternici, mai rezistenți. Să aibă tăria să depășească volumul de muncă de la serviciu, dar și tensiunile de acasă. Să fie rezistenți, căci săptămâna va trece.

Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Leii primesc o atenționare: este cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Să schimbe, deci, tactica. Să nu mai fie impetuoși, ci mai domoli. Să facă lucrurile altfel dacă vor să obțină niște rezultate bune.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o atenționare foarte serioasă. Li se recomandă să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Balanțele primesc un mesaj dublu pentru săptămâna 6-12 noiembrie.

În primul rând, trebuie să se relaxeze, asta mai ales că în perioada anterioară și-au făcut griji pentru o persoană foarte apropiată. Au motiv să se relaxeze, căci persoana pentru care se preocupă are o sănătate excelentă.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o perioadă de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Cu alte cuvinte, fertilitatea se manifestă în plan profesional, dar și amoros.

Vărsătorii trebuie să dea la o parte grijile trecutului

Horoscop rune 6-12 noiembrie 2023. Săgetătorii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore și asta cât de repede, chiar de la începutul săptămânii. Truditorii, Capricornii, sunt anunțați că sunt pe punctul să se mute din casă sau serviciu. Pot merge într-o delegație sau, pur și simplu, trebuie să schimbe terenul.

Vărsătorii au un sfat extraordinar și binevenit. Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Peștișorii intră într-o săptămână de protecție totală. Este runa care îi face să se simtă în siguranță, protejându-i de toate forțele malefice înconjurătoare din Univers. Vezi aici și previziunile în format VIDEO.

 

ADVERTISEMENT