Life

Horoscop rune Crăciun 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Veste proastă pentru o zodie

Horoscop Rune Crăciun 2023. Mihai Voropchievici aduce în atenția tuturor ce prevăd astrele pentru zodii! Cine câștigă? Cine suferă?
20.12.2023 | 09:11
Horoscop rune Craciun 2023 realizat de Mihai Voropchievici Veste proasta pentru o zodie
Horoscop rune Crăciun, by Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Crăciun 2023, realizat de Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK! Cum vor fi zilele de sărbătoare pentru fiecare zodie? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop rune Crăciun 2023. Mihai Voropchievici, veste proastă pentru Berbeci

Horoscop rune Crăciun. Berbecii n-au un Crăciun tocmai nimerit! Nativii de foc sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie să fie foarte prudenți. Prudența vine, ca să facem trimitre… băutură, mâncare și lipsa de odihnă!

ADVERTISEMENT

Taurii primesc vești bune. Pentru ei este un Crăciun al cadourilor. Vor primi un cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani. Nu putea exista ceva mai bun pentru semnul de pământ care a tras din greu tot anul! Acum vine și recunoștința din partea lui Moș Crăciun!

Gemenii trebuie să renunțe la grijile pe care le poartă față de o persoană foarte apropiată. Nu e caz de preocupări. Nimeni din jur nu are parte de vreo situație precară. Din contră, persoana apropiată la care se gândesc se bucură de o stare de sănătate excelentă.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Crăciun. Racii vor avea parte de o sărbătoare frumoasă. Crăciunul vine cu niște mesaje importante pentru nativii de apă. Vor afla un adevăr care le poate marca viața, ceva ce le poate schimba întregul univers al gândirii.

În schimb, Leilor li se declanșează uraganul. Au chef de sfadă, au simbolul certurilor. Vor să susțină o bătălie furtunoasă cu orice preț. Runa, vâzându-i agitați le spune să nu se agite că totul se rezolvă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele încep o nouă viață

Fecioarele vor începe o viață nouă, chiar de Crăciun! E vorba despre o revigorare, despre o renaștere spectaculoasă în planul disponibilităților fizice și psihice. Sunt ca un nou-născut. Au toate atuurile de partea lor.

Balanțele trebuie să se mobilizeze. Să își mobilizeze forțele, să le explice celor din jur cine sunt ele în familie, ce fac la serviciu și cum se comportă în societate.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să abordeze altfel problemele. Cu alte cuvinte, de Crăciun să fie mai buni și să schimbe tactica. E bine să privească din alte unghiuri toate acele lucruri care contează pentru ele.

Săgetătorii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. După cum știm despre această zodie de foc, s-ar putea să dea iama prin bradul de Crăciun, doar că acum trebuie să se abțină. Există cadouri și surprize plăcute pentru cei ce știu să aștepte. Ei sunt mai băgăreți, oricum, de fel.

Horoscop rune Crăciun. Capricornii vor primi un mesaj foarte, foarte important. Trebuie să fie doar pregătiți să-l recepționeze. Vărsătorii, în ziua de Crăciun, îl au alături pe Wunjo. Ei s-au cam abonat la Wunjo pe tot parcursul anului. Sunt norocoși prin definiție!

Peștii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, că e în prima sau a doua zi de Crăciun. Runele sunt bune, foarte bune. Cu bucurie să întâmpinăm Crăciunul în suflet!

ADVERTISEMENT