Life

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 23 – 29 mai. Urmează o săptămână de vis pentru mai multe zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru următoarea săptămână. Află ce provocări ai de urmat în următoarele zile în plan profesional sau sentimental.
21.05.2022 | 20:45
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici saptamana 23  29 mai Urmeaza o saptamana de vis pentru mai multe zodii
Mihai Vorophievici a dezvăluit darurile runelor pentru zilele 22 - 29 mai.
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare săptămână, Mihai Voropchievici a fost prezent în emisiunea Adevăruri Ascunse. Acesta a oferit detalii despre ce rezervă runele fiecărei zodii în următoarele zile din această ultimă parte a lunii mai.

Darurile runelor pentru fiecare zodie: 23 – 29 mai

Berbec

Berbecul poate găsi rezolvarea problemelor care s-au adunat. Pe cât e posibil, vrea să le rezolve singur, dar acum trebuie să apeleze la ajutorul celor din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii s-au cam plictisit și vor ceva acțiune. Poate urma o schimbare în plan profesional, însă unii nativi pot fi mulțumiți aici, dar să-și dorească o schimbare de locuință. Vor acționa foarte la obiect.

Gemeni

Gemenii intră într-un con de umbră. Sunt greu de descifrat și se învăluie într-un mister. Discută cu ceilalți, însă mențin interacțiunile scurte. Lăsați Gemenii să se odihnească în aceste zile.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au chef de o ceartă mică, de un scandal. Sfatul runei este să stați liniștiți și să nu vă agitați. Veți câștiga și fără să faceți scandal.

Leu

Leul se află pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă la comportamentul pe care îl manifestați față de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie pregătite în următoarea săptămână pentru o suită de schimbări majore, care se vor petrece foarte curând.

Rune Voropchievici 23 – 29 mai 2022 –

Balanță

Balanțele au călcat pe Vunjo, iar acesta s-a ridicat la rangul de protector general. Balanțele nu mai prinseseră Vunjo de acum un an și o vară, așa că este binevenit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii sunt pregătiți să dea nas în nas cu o viață nouă. Nativii vor renaște din propria cenușă, după o săptămână anterioară complicată.

Săgetător

Acești nativi trebuie să dea la o parte problemele și grijile legate de trecut. Pregătiți-vă pentru o săptămână de vis și priviți către viitor.

Capricorn

Capricornii au ieșit la plimbare, poate au găsit o dragoste nouă și pasională. Cei căsătoriți, însă, n-ar trebui să caute așa ceva.

Vărsător

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug în această perioadă. Este a treia oară de la începutul anului când acești nativi primesc aceste două daruri ale runelor.

Pești

Pești vor fi în asentimentul racilor și sunt, de asemenea, pe scandal, vor să învolbureze apele. Totul se aranjează și dacă rămâneți liniștiți.

ADVERTISEMENT