Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021. Schimbări importante pentru mai multe zodii

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021 aduce schimbări pentru mai mulți nativi.
02.10.2021 | 22:33
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 410 octombrie 2021 Schimbari importante pentru mai multe zodii
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021. Schimbări importante pentru mai multe zodii. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici anunță schimbări importante pentru nativii mai multor zodii.

Cunoscutul numerolog a făcut previziunile pentru următoarele șapte zile la Antena 3. Scorpionii și Racii au noroc.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021. Schimbări importante pentru mai multe zodii

Berbec

Se pare că Berbecii au parte de acțiune. Așa că trebuie să se pregătească și să-și facă bagajele. Vor pleca într-o călătorie lungă sau mai scurtă.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii reușesc să rezolve unele probleme sau să găsească niște răspunsuri la întrebări care îi frământă. Reușesc acest lucru doar dacă vor avea o discuție cu familia.

Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână reușită în care li se vor îndeplini dorințele, visele. Runa lor este benefică aduce belșug și fertilitate.

ADVERTISEMENT

Rac

O săptămână excepțională pentru acești nativi. Vor câștiga pe absolut toate planurile și vor realiza tot ce și-au propus.

Leu

Următoarele zile sunt unele în care Leii așteaptă. Primesc telefoane, mesaje, mail-uri sau scrisori. Aveți grijă să le primiți.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Pe acești nativi îi așteaptă zile grele. Trebuie să se mobilizeze și să se pregătească pentru o bătălie importantă sau o dispută. Sfatul este să fie calmi, pentru că în final totul se va aranja.

Balanță

Îi așteaptă o perioadă ușor agitată. Se vor muta la un alt loc din muncă sau se mută din casă. Veți lua o decizie bună sau luați atitudine într-o problemă importantă care vă preocupă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Pe Scorpioni îi așteaptă câteva zile bune. Vor da lovitura și vor face un salt spectaculos în existența lor. Li se întâmplă doar lucruri bune.

Săgetător 

Sunteți protejați. beneficiați de o protecție divină. Așa că nu veți întâmpina probleme chiar dacă sunteți înconjurați de tot felul de persoane care nu vă doresc binele.

Capricorn

O schimbare importantă va avea loc în viața voastră. Stați liniștiți acasă și vedeți ce se întâmplă.

Vărsător

Este o perioadă în care trebuie să fiți foarte atenți și prudenți. Veți primi un feed-back la unele acțiuni pe care le-ați făcut săptămâna trecută.

Pești 

Nativii acestei zodii vor face ce le place lor cel mai mult. Să se retragă în sufletul lor, să mediteze. Apoi își va găsi rezolvările la problemele care îl preocupă cu ajutorul forței divine.

ADVERTISEMENT