Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care trece prin momente groaznice în zilele următoare

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie va trece prin momente groaznice în perioada următoare. Ce anunță runele pentru fiecare?
20.03.2024 | 12:02
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zodia care trece prin momente groaznice in zilele urmatoare
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zilele care urmează vor fi unele destul de dificile pentru o zodie. Se anunță momente de cumpănă! În exclusivitate pentru FANATIK, maestrul runelor vine cu previziuni extrem de interesante.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care dă de greu

O zodie trece prin clipe destul de neplăcute până la sfârșitul săptămânii. Până pe 24 martie, Balanțele vor avea parte de câteva momente care mai de care mai neplăcute, așa că li se recomandă multă prudență în tot ce fac.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Nativii de aer sunt pe o pojghiță subțire de gheață, conform anunțului făcut de maestrul runelor, Mihai Voropchievici. Sunt zile în care orice fac sau spun se poate întoarce împotriva lor, așa că li se recomandă să fie cât mai reținuți, cât mai cumpătați.

Ce se întâmplă cu celelalte 11 zodii de acum înainte? Cele patru zile rămase din săptămână vor fi extrem de schimbătoare. Pentru unele zodii vin vești bune, iar altele trebuie să fie cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, de pildă, trebuie să se debaraseze de trecut. Cei care nu pot depăși întoarce anumite pagini ale istoriei lor s-ar putea să repete niște evenimente triste. Tocmai de aceea, runele îi sfătuiesc pe Scorpioni să privească în viitor și să se bucure de lucrurile frumoase din prezent.

Horoscop rune Mihi Voropchievici. Săgetătorii sunt cei mai bucuroși din cele 12 zodii. Vor primi o sumă de bani neașteptată, până la finalul săptămânii, ori un cadou de la cineva care se gândește de ceva vreme la ei.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt pe comunicare intensă. Nativii de pământ trebuie să fie extrem de receptivi în perioada care vine. Din toate mesajele care ajung la ei, unul singur va fi cu adevărat esențial, din care vor avea ceva de învățat.

Berbecii, feriți de necazuri

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Vărsătorii sunt protejați de Divinitate toată săptămâna. Au un noroc uriaș în tot ce își propun. Toate relele și neajunsurile fug de ei. Peștii, pe de altă parte, trebuie să se relaxeze mai mult. Cei care își fac griji pentru persoanele din jur e cazul să nu se mai preocupe prea mult.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt și ei feriți de necazuri. Le-a picat cea mai norocoasă dintre rune: Wunjo. Vor câștiga pe toate planurile. Nativii de foc dau lovitura atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental.

Taurii trebuie să dea dovadă că sunt rezistenți, că nimic nu îi poate muta din loc. Sunt zile mai anevoioase, mai complicate. Ei au, de obicei, tăria necesară pentru a face față tuturor provocărilor.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizați de Cupidon în următoarele zile. O dragoste nouă, ceva frumos și fierbinte apare în calea lor. Se îndrăgostesc lulea și simt acei fluturi în stomac pe care îi aveau în adolescență. Trebuie doar să se lase purtați de val.

Racii stau mai mult în banca lor în următoarea perioadă. Nu vor să iasă prea mult în față până nu își clarifică anumite lucruri, anumite dileme pe care le au. Preferă să petreacă timp prețios cu ei înșiși, să stea de vorbă cu sufletul lor.

Leii fac o mare schimbare până duminică, 24 martie 2024. Orice decizie vor lua, va fi în avantajul lor. Unii se mută de la serviciu, alții schimbă domiciliul! Fecioarele vor să ardă niște etape, dar runele le spun că nu e cazul să se grăbească. Cu răbdare, vor ajunge acolo unde își doresc.

ADVERTISEMENT