Life

Horoscop săptămânal realizat de Maria Sârbu pentru perioada 7-13 martie 2022. Taurii și Racii, în vizorul astrelor

Horoscopul săptămânal realizat de Maria Sârbu, pentru perioada 7-13 martie 2022, vine cu vești importante din partea astrelor pentru fiecare zodie în parte.
06.03.2022 | 17:30
Horoscop saptamanal realizat de Maria Sarbu pentru perioada 713 martie 2022 Taurii si Racii in vizorul astrelor
ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul pentru săptămâna cuprinsă între 7 și 13 martie 2022. Ce ne aduce perioada care urmează? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 7-13 martie 2022

Berbecii se pot confrunta cu tot felul de crize financiare. Pot avea și niște crize adolescentine din cauza instabilității financiare. Taurii trebuie să se îngrijească mai mult de ei, de vibrația și de personalitatea lor. Pe 7 se pot afla în mijlocul unei crize de identitate.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o săptămână greoaie. Pentru acești nativi, 7 martie vine cu nevoia de a căuta tot felul de lucruri care să îi calmeze sau să le redea stabilitatea interioară la nivel profund. Racii sunt încercați de tot felul de situații mai puțin benefice. Pot apărea drame în dragoste.

Leii se pot lovi de probleme ale trecutului. 7 martie nu va fi o zi ușoară. Trebuie să fie atenți la cât de bine se pot ține în lumina lor. Fecioarele trebuie să fie atente la veștile din străinătate. S-ar putea să nu fie cele mai pozitive.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii își varsă nervii pe persoana iubită

Balanțele au nevoie mai mult ca oricând de Divinitate. Ziua de 8 Martie este una dificilă. Să nu se lase angrenate în stări de angoasă. Scorpionii încep să gândească într-un mod diferit. Vor putere și vor să se impună. De data asta o administrează un pic mai empatic decât până acum.

Săgetătorii s-ar putea să își verse nervii pe persoana iubită. Ziua de 9 este una complicată pentru ei. Au parte de tensiune la nivel intelectual.

ADVERTISEMENT

Capricornii trebuie să fie atenți la lucrurile care se schimbă. Au discuții care le aduc multe lămuriri. Ajung la concluzia că nu pot decide mereu de unii singuri. Crește grija față de cei dragi, dar mai ales pentru mamă.

Vărsătorii vor să decidă mai multe lucruri, dar nu e puterea la ei. Trebuie să fie foarte atenți să nu cadă în extreme. Peștii nu trebuie să stea cu brațele încrucișate. Le e recomandat să fie dinamici și să acționeze mai mult.

ADVERTISEMENT