Life

Horoscop săptămânal realizat de Maria Sârbu. Perioada 14-20 martie 2022, complicată pentru două zodii

Horoscopul săptămânal realizat de Maria Sârbu, pentru perioada 14-20 martie 2022, vine cu câteva vești bune pentru unele zodii, dar și cu situații complicate pentru altele.
14.03.2022 | 15:22
Horoscop saptamanal realizat de Maria Sarbu Perioada 1420 martie 2022 complicata pentru doua zodii
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 martie 2022. Foto: Facebook/ news18.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 martie 2022 aduce câteva vești plăcute, dar și unele avertismente din partea astrelor. Iată previziunile pentru fiecare zodie!

Horoscop săptămânal realizat de Maria Sârbu pentru perioada 14-20 martie 2022

Berbecii trebuie să aibă atenție la lecțiile de personalitate pe care le vor avea dinspre prieteni. Unele lucruri pot fi ascunse după colțuri. Taurii au un început de săptămână destul de greu. Continuă să se lupte cu ei înșiși, căci nu scapă de criza de personalitate.

ADVERTISEMENT

Gemenii mai au de învățat să iasă din starea de tristețe și să se agațe de fericire. Se învârt cumva în aceeași buclă. Racii au parte de zile drăgălașe. 16 martie este cea mai bună zi a acestei săptămâni. Leii au zile frumoase, zile benefice. Sunt destul de favorizați. Trebuie să fie pe fază, însă, la răutățile celor din jur.

Fecioarele au o săptămână interesantă. Perioada subliniază o atenție sporită la sănătate din cauza epuizării. Trebuie să fie atente la lucrurile care le consumă cel mai mult. Balanțele trebuie să aibă în vedere niște situații legate de prietenie. S-ar putea să nu fie foarte mulțumite de legăturile pe care le au.

ADVERTISEMENT

Capricornii se maturizează din punct de vedere financiar

Scorpionii sunt într-un moment de cizelare a propriei lor personalități. 15 martie este o zi importantă privind unele lecții de viață pe care și ei trebuie să le învețe.

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la lucrurile pe care nu le-au înțeles suficient de bine până acum. 16 martie este o zi de bun augur pentru nativii de foc, cu o încărcătură mare, o energie potrivită lor.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt într-un moment de maturizare financiară. Ziua de 16 este una cu ego și orgolii. Trebuie să fie atent la duritatea cu care se exprimă de obicei. Vărsătorii trebuie să fie generoși cu persoana dragă, cu persoana iubită. Nu trebuie să se lase doborâți, ci să accepte anumite situații așa cum vin ele.

Peștii au o perioadă destul de interesantă, cu multe lucruri de făcut. Au de rezolvat chestiuni pe care le-au lăsat de izbeliște.

ADVERTISEMENT