Life

Horoscop Urania pentru perioada 25-31 martie 2023. Gemenii iau decizii clare, Leii se fac remarcați

Horoscopul Urania. Află ce se întâmplă cu zodia ta, în perioada 25-31 martie 2023. Urmează provocări pentru Gemeni și Lei.
24.03.2023 | 15:37
Horoscop Urania pentru perioada 2531 martie 2023 Gemenii iau decizii clare Leii se fac remarcati
Ce se întâmplă în viața ta, în perioada 25-31 martie 2023. Sursa foto: Uranissima
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania are noi vești despre destinul semnelor zodiacale. Previziunile ei sunt valabile pentru intervalul 25-31 martie 2023. În viața Leilor și a Gemenilor urmează o serie de provocări și trebuie să țină cont de informațiile de față.

Previziunile astrologului Urania pentru săptămâna 25-31 martie 2023

În fiecare vineri, Urania spune ce se întâmplă nou în viața ta. Totodată, are detalii nu doar despre momentele care te așteaptă, ci și despre problemele de sănătate care ți s-ar putea ivi. Dacă ești curios să afli ce-ți rezervă astrele, citește horoscopul integral:

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii se vor atașa de bani în următoarele șapte zile, transmite Urania. De asemenea, nu este exclus să primească bani de la o persoană pe care au împrumutat-o și părea că a uitat de datorie. Unii nativi și-ar putea lua angajamente pe placul lor, fără prea mult efort.

Taur

În privința Taurilor, aceștia se vor regăsi sufletește și-și vor crea un echilibru în viață. Vor face pace cu trecutul și vor scăpa de toate mâhnirile. Toate acestea se vor datora și unei persoane care încearcă să se apropie de ei într-un mod onest.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor încerca și ei să-și creeze un echilibru în viață, în perioada 25-31 martie 2023. Vor fi puși în același timp în fața unor situații când trebuie să ia decizii clare. Își vor mobiliza toate resursele fizice și psihice pentru a-și îndeplini cele propuse.

Rac

Racii se vor simți în largul lor în viitoarele șapte zile. Timpul nu-l vor irosi, ci se vor bucura de el cu oameni importanți din viață, membrii familiei și prieteni. Cu toții vor forma un grup și vor pleca într-o destinație unde să se relaxeze din plin.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor avea ocazia de a fi și mai mult în centrul atenției. Asta datorită participării la un eveniment, unde trebuie să vorbească în fața a mii de oameni. Aceștia vor avea sentimente de admirați față de discursul său și de atitudinea manifestată.

Fecioară

Fecioarele vor întocmi o listă clară de obiective pentru viitorul apropiat. Și-au propus să ducă la bun sfârșit lucruri pe care le-au tot amânat până în momentul de față. Astfel, vor rezolva o sumedenie de probleme și își vor construi drumul către o carieră de succes.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele menționate, Fecioarele vor încerca și să se regăsească mai mult pe ele înseși și să se bucure de un echilibru pe toate planurile, așa cum au visat dintotdeauna. Mai multe informații despre această zodie, dar și despre restul nativilor se pot afla de pe Libertatea.ro

ADVERTISEMENT