Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 noiembrie 2022. Berbecii sunt susținuți de Venus și Mercur

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 noiembrie 2022. Este o perioadă bună pentru Berbeci, care sunt sunt susținuți de Venus și Mercur.
11.11.2022 | 13:58
Horoscop Urania pentru saptamana 12  18 noiembrie 2022 Berbecii sunt sustinuti de Venus si Mercur
Horoscop Urania pentru săptămâna 5 – 11 noiembrie 2022. Foto Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 noiembrie 2022. Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății pentru mai mulți nativi. Venus și Mercur intră în zodia Săgetătorului și aduc schimbări.

Ce anunță Urania în horoscopul săptămânii

Berbec

Pentru Berbeci, în această săptămână evoluția sănătății va fi una normală și pot exista anumite încercări de a preveni anumite boli. Planetele menționate susțin mai ales preocupările intelectuale.

ADVERTISEMENT

Taur

În ceea ce privește zodia Taur, horoscopul realizat de Urania arată că tinerii vor avea preocupări legate de dezvoltarea personală și vor chiar să deprindă noi cunoștințe teoretice, dar și să aibă experiență la locul de muncă.

Acești nativi pot să își impună punctul de vedere în mod autoritar și după data de 14 noiembrie trebuie să fie foarte cumpătați.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de unele întruniri deosebit de importante și serioase după data de 14 noiembrie, unde vor fi foarte apreciați și pot să își arate adevăratele cunoștințe.

De asemenea, există posibilitatea să se afirme într-un domeniu specific.  Este o perioadă foarte bună pentru relații, unde există o armonie, mai arată horoscopul realizat de Urania.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru nativii din această zodie, horoscopul săptămânal realizat de Urania arată că Luna va traversa zodia sa și vor avea parte de o susținere astrală nemaivăzută.

Acești nativi vor avea parte de o perioadă de reîmprospătare fizică, tocmai datorită faptului că planeta Venus intră în zodia Săgetătorului.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 noiembrie 2022

Leu

Pentru nativii din zodia Leu este o perioadă destul de tumultoasă din care va lipsi cu desăvârșire armonia.  Ar trebuie să se menajeze în această perioadă și să fim mai atenți la starea lor de sănătate.

Fecioara

Horoscopul săptămânal realizat de Urania pentru perioada viitoare arată că pentru nativii Fecioară există un context bun pentru cei care locuiesc în străinătate, pentru a se pot rezolva în niște situații importante.

După data de 16 noiembrie, când Venus intră în zodia Săgetător, acești nativi vor avea parte de o îmbunătățire a stilului de viață sau discuții importante cu rudele. Se pot rezolva și treburi administrative, referitoare la vânzarea sau cumpărarea unor imobile.

Continuarea horoscopului realizat de Urania poate fi urmărită pe Libertatea.

ADVERTISEMENT