Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 – 26 august 2022. Ce schimbări aduce Soarele în zodia Fecioară

Ce a transmis Urania pentru săptămâna 20 – 26 august 2022. Vor fi multe schimbări pricinuite de pătrunderea Soarelui în zodia Fecioară. Iată cum va fi următoarea perioadă pentru nativi.
19.08.2022 | 14:32
Horoscop Urania pentru saptamana 20  26 august 2022 Ce schimbari aduce Soarele in zodia Fecioara
Horoscop Urania pentru săptămâna 20 – 26 august 2022. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Se anunță o perioadă cu multe schimbări și stări emoționale pentru nativii celor 12 zodii. Iată ce a transmis Urania în horoscopul săptămânal!

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 – 26 august 2022

Berbec

Berbecii vor avea parte în această săptămână de multe discuții cu persoane din mediul lor de lucru, fiind, de asemenea, foarte posibil și să ai întâlniri oficiale cum ar fi ședințele sau întrunirile.

ADVERTISEMENT

Taur

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna ce urmează arată că nativii din zodia Taur au nevoie de o revitalizare a vieții lor personale.

Aceștia vor să își formeze noi relații care să fie bazate pe stabilitate și sentimente oneste.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, săptămâna care urmează este una în care s-ar putea face remarcați și își pot pune în valoare calitățile profesionale.

Este o perioadă în care ai succes în tot ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de a obține calificative pozitive de la un juriu sau un examinator.

ADVERTISEMENT

Rac

Horoscopul realizat de Urania transmite că planeta Marte va intra în zodia Gemenilor și va avea o influență în ceea ce înseamnă preocupările interioare ale nativilor, legate de felul în care a evoluat viața lor și unde se află acum.

Leu

Nativii din zodia Leu vor avea o sensibilitate mai intensă decât de obicei și pot exista diverse reacții la alimente sau medicamente.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fii foarte atent la ceea ce mănânci sau ceea ce faci. Pot exista inclusiv anumite tulburări de metabolism sau de digestie. Este momentul să iei o pauză și să te relaxezi.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioară vor avea un succes și se vor face remarcați. De pe 20 august, Marte intră în zodia Gemenilor și influențează sectorul carierei pentru acești nativi.

Tinerii vor fi în special avantajați, dar aceștia nu trebuie să creadă că succesul de moment este ceea ce caută, fiind vorba mai degrabă despre o stabilitate în a fi prosper.

Pe 23 august, Soarele intră în zodia Fecioarei și le va da un important suport energetic acestora nativi, dar care se traduce și prin faptul că Fecioarele vor fi harnice și concentrate la ceea ce au de făcut.

Continuarea horoscopului realizat de Urania poate fi citită pe Libertatea.

ADVERTISEMENT