Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai. Gemenii au parte de comportamente ciudate

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai. Ce se întâmplă în viața Gemenilor în următoarea perioadă. Va fi vorba de un comportament ciudat.
12.05.2023 | 12:54
Horoscop Urania pentru saptamana 1319 mai Gemenii au parte de comportamente ciudate
Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai. Foto Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai. Cum va fi următoarea săptămână, conform celebrului astrolog. Gemenii au parte de comportamente ciudate.

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec urmează o săptămână cu o disponibilitate spre relaxare. Sunt foarte bine în ceea ce privește mintea.

ADVERTISEMENT

Dar, în același timp, și-ar dori să stea singuri și să se afunde în ceea ce simt cu adevărat. Tocmai de aceea, această perioadă este una propice pentru meditație.

Taur

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna următoare arată că nativii Taur vor avea parte de sfârșitul unei etape. O dată cu luna nouă în Taur, aceștia reușesc să marcheze sfârșitul unei îndelungi perioade, care a început încă din 2022.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În săptămâna ce urmează, horoscopul realizat de Urania arată că pot exista certuri cu un apropiat. Este vorba despre un comportament ciudat sau niște derapaje legate de un subiect de care ambii sunt foarte interesați.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, Urania transmite că Mercur îi va afecta în următoarea perioadă. În următoarea săptămână urmează un schimb de impresii cu prietenii Racilor și reușesc să ajungă la un consens.

ADVERTISEMENT

Leu

Pentru nativii din zodia Leu urmează niște vești foarte bune din punct de vedere material. Este vorba despre niște beneficii care au o valoare mică, dar care te bucură în mare măsură.

Te vei confrunta totuși cu niște presiuni. Vrei să faci economii, dar ai și mai multe obligații de plată pe care trebuie să le îndeplinești.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 13 -19 mai 2023 arată că Fecioarele au unele tendințe favorabile din partea astrelor.

Este vorba despre faptul că sunt favorizate în acest moment dialogurile cu diverși parteneri de afaceri sau chiar cu soția sau soțul.

Continuarea horoscopului realizat de Urania pentru săptămâna viitoare poate fi citită doar pe Libertatea, urmând acest link.

ADVERTISEMENT