Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 mai 2022. Luna Plină în Scorpion își pune amprenta asupra relațiilor

Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 mai 2022. Lună Plină în Scorpion. Află care sunt previziunile celebrului astrolog pentru perioada avizată și ce îi așteaptă pe nativi.
13.05.2022 | 12:58
Horoscop Urania pentru saptamana 1420 mai 2022 Luna Plina in Scorpion isi pune amprenta asupra relatiilor
Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 mai. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania prezintă previziunile detaliate pentru nativi pentru săptămâna 14-20 mai. În dimineața zilei de 16 mai, se va produce Luna Plină în Scorpion, dublată de o eclipsă totală de Lună. Aceste evenimente astrale își pun amprenta asupra relațiilor cu alte persoane.

Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 mai 2022. Ce urmează pentru nativi

Berbec

Berbecul va avea o săptămână bună. Va simți impulsul interior de a da curs viselor și dorințelor, pentru a le crește încrederea în propriile forțe. Între 14 și 16 mai, nativii vor avea anumite discuții cu privire la colaborări menite să le aducă un venit suplimentar.

ADVERTISEMENT

După 18 mai, pot apărea tensiuni la locul de muncă. Vor simți o anumită ostilitate când vine vorba de discuțiile cu persoanele necunoscute.

Taur

Nativii Taur își vor dori să consolideze o situație sau să se asigure că anumite proceduri, juridice, administrative, instituționale, merg așa cum își doresc. Cu toate acestea, s-ar putea ivi anumite nereguli, iar unii oameni pot ajunge să reacționeze abuziv.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În dimineața zilei de 14 mai, pot primi vești care să facă lumină în privința unei relații tulburi. În această perioadă este posibil să apară să apară diferite probleme de sănătate și să fie nevoie de anumite intervenții. Nativilor li se recomandă prudență în ceea ce privește activitatea zilnică, profesională sau casnică, a femeilor însărcinate sau care se pregătesc să nască.

Rac

Racii vor fi încercați din punct de vedere emoțional. Unii nativi se vor gândi la revizuirea comportamentului față de anumite persoane care le creează un disconfort. Între 16 și 18 mai, vor purta anumite discuții cu colegii sau partenerii de muncă cu scopul de a corecta anumite greșeli.

ADVERTISEMENT

Leu

După producerea Lunii Pline în Scorpion, se vor produce mai multe dezechilibre emoționale pentru nativii zodiei Leu. Vor fi îngrijorați în legătură cu evoluția unei situații dificile, precum starea de sănătate a unui părinte.

Între 16 și 20, mai au posibilitatea de a evolua în carieră, mai ales nativii trecuți de 40 de ani. Per total, Leii vor avea energie și vor fi dornici de aventură.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În ziua de 14 mai, Fecioarele pot câștiga bani, din muncă sau de pe urma unui talent pe care hotărăsc să-l expună. Între 14 și 16 mai, nativii vor întâmpina dificultăți în transmiterea și primirea anumitor informații. Există posibilitatea să se confrunte cu vești încurcate, trunchiate, deformate, manipulate, răstălmăcite.

Horoscopul integral al astrologului Urania, pentru săptămâna 14-20 mai 2022, poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT