Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Vești mari pe plan financiar pentru Balanțe

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Iată ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă de timp, pe finalul lunii aprilie.
21.04.2023 | 14:18
Horoscop Urania pentru saptamana 22  28 aprilie 2023 Vesti mari pe plan financiar pentru Balante
Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Vești mari pe plan financiar pentru Balanțe, anunță celebrul astrolog.

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023

Berbec

Horoscopul realizat de Urania arată că în această săptămână Berbecii pot deveni foarte exigenți cu persoanele din jurul lor. Mai mult decât atât, aceștia pot fi chiar intoleranți față de greșelile pe care le fac și nu se vor feri să arate acest lucru sau să îl verbalizeze.

ADVERTISEMENT

Taur

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna viitoare arată că nativii din zodia Taur sunt concentrați să își mențină pacea interioară și nu lasă pe nimeni să îi tulbure afectiv.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni ar trebui să evite persoanele care sunt puse pe scandal în săptămâna ce urmează, conform horoscopului realizat de Urania.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu trebuie să participi la întâlniri cu teme delicate sau care știi că te vor enerva. Cel mai bine ar fi să nu intri în conflicte.

Rac

Horoscopul realizat de Urania pentru zodia Rac aceștia arată că aceștia stau foarte bine pe planul relațiilor și își consolidează conexiunile cu persoanele dragi. Sunt toate șansele să faci unele activități comune cu persoanele pe care le iubești.

ADVERTISEMENT

Leu

Horoscop Urania pentru săptămâna ce urmează arată că pentru Lei este momentul multor evaluări interioare. Aceștia se închid în propria persoană și analizează lucid deciziile pe care le-au avut de făcut.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioară sunt favorizați în această săptămână să aibă discuții referitoare la un parteneriat. Aceștia pot face o impresie bună pe 22 aprilie și pe 24 aprilie pot exista relații încordate.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor realiza că au o diferență de viziune și de interese cu diverse persoane și tocmai de aceea se pot naște unele controverse. Pot exista unele tensiuni între Fecioare și un prieten al acestora.

Continuarea horoscopului realizat de Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023 poate fi citită doar pe Libertatea, urmând acest link.

ADVERTISEMENT