Life

Horoscop Urania pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023. Taurii renunță la oameni, Leii suportă consecințe 

Horoscop Urania pentru perioada 15 - 21 aprilie 2023. Taurii au în plan să renunțe la oameni, iar Leii suportă consecințele faptelor lor.
14.04.2023 | 13:18
Horoscop Urania pentru perioada 15  21 aprilie 2023 Taurii renunta la oameni Leii suporta consecinte
Horoscop Urania pentru perioada 15 - 21 aprilie 2023. Sursă foto: Libertatea, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023. Astrologul Urania anunță o săptămână a schimbărilor pentru multe dintre zodii. Unii nativi au parte de tensiuni, în timp ce alții devin mai selectivi față de persoanele din jurul lor.

Horoscop Urania pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023. Berbecul are parte de tensiuni

Berbec

Conform horoscopului prezentat de Urania, te așteaptă niște tensiuni cu persoanele apropiate. Există niște probleme de comunicare care îți cam dau bătăi de cap. Fiecare are opiniile lui, iar de aici apar discuții contradictorii. De asemenea nu ar fi exclus să apară și mici rivalități, avertizează astrologul.

ADVERTISEMENT

Taur

În perioada 15 – 21 aprilie, au loc schimbări importante în viața personală. Nu este clar ce le determină, cert este că devii mult mai selectiv cu oamenii din jurul tău. Iar acest lucru este valabil în special când vine vorba de prieteni.

Există persoane în viața ta pe care vrei să le ai mai aproape ca oricând de tine. De cealaltă parte, sunt și oameni în care nu mai ai încredere și iei decizia de a-i ține la distanță în următoarea perioadă, spune Urania.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Persoanele din jurul tău vor să te convingă să le ții partea și să ai un punct de vedere similar cu ei. Vor exista constant diferite sugestii, ori informații care au ca scop acest lucru. Iar asta ar putea dura o săptămână întreagă.

Racii se află într-un impas financiar

Rac

Lucrurile arată destul de incerte din punct de vedere financiar pentru tine în perioada 15 – 21 aprilie. Urania anunță niște discuții care te vor face să îți dai seama că planurile tale sunt dificil de pus în practică. Astfel, mai bine reevaluezi consecințele.

ADVERTISEMENT

Leu

În cazul tău, faptele se plătesc în următoarea perioadă. Din cauza atitudinii tale într-un context oficial, public, ori instituțional, vei avea de suportat niște consecințe, avertizează astrologul Urania.

Fecioară

Ești extrem de subiectiv în următoarea săptămână. Iar acest lucru este valabil atât din punct de vedere financiar, cât și personal. Ai grijă ce atitudine ai, în special când vine vorba și de o a doua persoană.

ADVERTISEMENT

Continuarea horoscopului prezentat de Urania pentru perioada 15 – 21 aprilie poate fi citit integral pe Libertatea.ro. Acolo poți afla ce se întâmplă cu nativii din zodia Scorpion, dar și ce provocări vor avea de depășit Capricornii.

ADVERTISEMENT