Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 7 – 13 august 2021. Luna nouă este în Leu. Zodiile care își schimbă destinul

Urania aduce horoscopul pentru săptămâna 7 – 13 august 2021.
06.08.2021 | 13:07
Horoscop Urania pentru saptamana 7  13 august 2021 Luna noua este in Leu Zodiile care isi schimba destinul
ADVERTISEMENT

În fiecare zi de vineri, Urania anunță ce se va întâmpla cu fiecare nativ în săptămâna următoare.

Urania, astrologul de la Libertatea, a consultat astrele. Astfel a aflat care sunt previziunile astrologice pentru intervalul , 7 – 13 august 2021, atunci când Luna nouă e în Leu.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 7 – 13 august 2021. Luna nouă este în Leu. Zodiile care își schimbă destinul

Berbec

În prima parte a zilei de sâmbătă Berbecii fac diferite lucruri legate de casă. Din a doua jumătate a zilei și până pe 9 august au loc unele schimbări. Se intensifică mesajele provenite din trăirile interioare care sporesc în intensitate. Unii ar putea să descopere un nou drum într-o activitate de profil artistic.

Alții ar putea să se afirme în diferite domenii și se vor simți extrem de bine.  În următoarele zile berbecii sunt foarte harnici, răbdători, dau dovadă de implicare. Între 11 august și 13 august vor face un adevărat efort să nu spună cuvinte care i-ar deranja pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

În viața acestor nativi ar putea să apară un moment foarte important, sau cel puțin semnificativ. Între 9 august și 11 august, apropiații ar putea avea unele derapaje sentimentale, dar Taurii vor face tot ce pot pentru a nu se enerva și a nu lua decizii pripite. Între 11 august și 13 august în viața acestor nativi nu se va întâmpla nimic semnificativ în ceea ce privește sănătatea sau activitățile profesionale.

Gemeni

Cei tineri au șansa de a continua studiile, au o preocupare sau aprofundează o materie. În primele două zile, Gemenii ar putea avea parte de evenimente unde vor ieși în evidență. Se poate să fie vorba despre un concurs, o audiție, oricum o întâlnire importantă. Între 9-11 august se implică în activități domestice sau administrative. În următoarele două zile nativii acestei zodii vor fi relaxați, au nevoie de liniște.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au parte de surprize care îi vor lua pe nepregătite. În primele două zile vor avea parte de diferite provocări și sunt nevoiți să țină pasul. Surprizele ar putea veni din cele mai neașteptate sectoare de viață și activitate.

Nativii din această zodie nu vor rămâne indiferenți. Între 9-11 august, este o perioadă în care sunt extrem de calmi în raport cu angajații unor instituții. Cei care din 12 august vor avea examene sau vor susține conferințe, discursuri vor fi avantajați. În ultimele două zile Racii simt nevoia de liniște în familie.  Ar putea ajuta sau vor fi ajutați de o rudă.

ADVERTISEMENT

Leu 

În primele două zile, Leii sunt într-o formă psihică și fizică de invidiat. Vor dori să-și ia revanșa. Între 9 – 11 august atenție mare la cheltuieli, la bani, dar și la felul în care vor munci. Între 11-13 august, Leii nu vor fi deloc interesați de lucrurile pe care le consideră neimportante și în care diferite persoane ar vrea să-i implice. În viața sentimentală ar putea apărea unele conflicte.

Fecioară

Este o perioadă în care acești nativi se vor simți obosiți. Au și unele probleme medicale. Între 7 august și 9 august sunt ceva probleme cu sănătatea. Aveți grijă la inimă, coloană vertebrală, ochi, văz, sistem vascular, sistem nervos central și cel periferic.

Între 9 august și 11 august Fecioarele vor avea un raționament corect sau un spirit practic foarte bun. În ultimele două zile Fecioarele au o atitudine circumspectă fața de orice situația care le-ar putea afecta echilibrul financiar.

Horoscopul Urania pentru intervalul  7 – 13 august 2021  poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT