Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2022. Mercur intră în zodia Taur

Horoscop Urania pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2022. Mercur intră în zodia Taurului începând cu 11 aprilie. Află care sunt previziunile pentru perioada vizată.
08.04.2022 | 13:53
Horoscop Urania pentru saptamana 9  15 aprilie 2022 Mercur intra in zodia Taur
Horoscop Urania pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2022. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania prezintă previziunile detaliate pentru nativi pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2022. Mercur intră în zodia Taurului, iar Marte în zodia Pești. De asemenea, Luna Neagră din 15 aprilie aduce influențe negative pentru nativi.

Horoscop Urania pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2022. Ce urmează pentru nativi

Berbec

Între 9 și 10 aprilie se implică în treburile de acasă și sunt alături de membrii familiei. Intrarea lui Mercur în Taur îi va ajuta pe Berbeci să fie mai pragmatici și mai eficienți, astfel că vor putea câștiga bani din activități suplimentare. Se vor ocupa mai mult de ei și de sufletul lor începând cu 15 aprilie. Pot apărea tensiuni în familie.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au o bună capacitate de a învăța și de a memora la începutul perioadei. Mercur în zodia lor îi va ajuta din punctul de vedere al comunicării. Vor gândi mai pragmatic și mai echilibrat. Vor să se bucure de viață și să nu-și piardă timpul cu lucruri inutile.

Au o puternică motivație afectivă în relațiile de prietenie datorită intrării lui Marte în Pești. Luna Neagră din zodia Racului le-ar putea aduce conflicte și obstacole.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt chibzuiți cu banii între 9 și 10 aprilie. Sunt siguri pe ei și le lasă celor din jur impresia că pot avea încredere în capacitățile lor profesionale. Mercur în zodia Taur îi va ajuta să găsească informațiile de care au nevoie, le va accentua atitudinea pragmatică. Nativii vor încerca să-și îndeplinească scopurile.

Vor avea succes începând din 15 aprilie, atunci când Marte intră în Pești, în timp ce Luna Neagră va aduce o instabilitate în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Rac

Acești nativi au mai multă încredere în ideile și inițiativele lor la începutul intervalului și mențin o atitudine fermă. Dialogurile vor fi marcate de logică și pragmatism. Marte în zodia Pești vizează aspectul idealurilor și aspirațiilor și îi va ajuta pe Raci să-și îndeplinească obiectivele. Luna Neagră le aduce obstacole, începând cu 15 aprilie.

Leu

Luna le va traversa zodia între 10 și 12 aprilie, oferindu-le calitățile de care au nevoie pentru menținerea unui statut profesional sau a unei poziții sociale. Mercur în zodia Taur îi ajută să facă progrese dacă au de ținut discursuri în fața mai multor oameni. Abordează cu calm problemele financiare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Au o atitudine rezervată față de anumite persoane apropiate în care nu mai au încredere. Mercur din zodia Taurului îi va ajuta să se dezvolte din punct de vedere profesional. Între 12 și 14 aprilie, Luna se va afla în zodia lor și le va da logică și răbdare în orice activitate. Pot apărea tensiuni în relațiile de prietenie din cauza Lunii Negre.

Horoscopul integral al astrologului Urania, pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2022, poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT