Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2022. Mercur intră în zodia Vărsător

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2022. Află cum vor fi influențate cele 12 semne zodiacale de intrarea lui Mercur în zodia Vărsător.
11.02.2022 | 13:09
Horoscop Urania pentru saptamana 12  18 februarie 2022 Mercur intra in zodia Varsator
Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2022. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania aduce previziunile pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2022. Mercur va intra în zodia Vărsătorului începând cu finalul zilei de 14 februarie, lucru care îi va influența pe nativi din anumite puncte de vedere.

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2022

Berbec

Treburile casnice din intervalul 12 – 14 februarie le-ar putea da acestor nativi programul peste cap, pentru că au multe de făcut. Au responsabilități și în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Mercur va intra în Vărsător din 14 februarie, lucru care va accentua schimbul de idei și opinii cu prietenii. Berbecii se vor lămuri în privința unor lucruri, le vor înțelege mai bine.

Taur

Nu au starea necesară pentru socializare și preferă să se concentreze pe învățare și aprofundare, poate au un examen sau trebuie să aibă rezultate bune la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Nativii maturi vor avea conflicte interioare din cauza dezacordului dintre ceea ce cred și ceea ce trăiesc sau concluziile pe care le-au tras. Ar putea apărea tensiuni în familie și în planul relațiilor afective.

Gemeni

Gemenii își fac calcule și sunt îngrijorați în legătură cu situația financiară, așa că se gândesc să facă economii. Mercur din zodia Vărsător aduce informații și vești care îi vor da peste cap pe acești nativi. Unele idei și premise par imposibil de realizat.

ADVERTISEMENT

Se anunță succes în plan profesional la finalul intervalului menționat de astrologul Urania, pentru că Soarele va intra în zodia Peștilor.

Rac

Mercur intră în Vărsător, astfel că Racii vor primi vești, informații și comentarii care îi vor neliniști. Este important să-și păstreze calmul și să nu se lase influențați de zvonuri, știri sau diverse informații.

ADVERTISEMENT

Între 16 și 18 februarie, cești nativi vor încerca să se controleze și să nu se implice în conflicte inutile.

Leu

Rezistă foarte bine la stres și la efort fizic sau psihic în intervalul 12 – 14 februarie, dar își vor consuma energia și au nevoie de odihnă.

Apar elemente de noutate în relațiile parteneriale, pe fondul intrării planetei Mercur în zodia Vărsător. Leii primesc informații și interpretează evenimente dintr-o nouă perspectivă.

Fecioară

Mercur din zodia Vărsătorului va tranzita sectorul sănătății. Sistemul nervos ar putea fi suprasolicitat de îngrijorări și supărări din cauza unor evenimente în plan profesional, social sau public. Ar putea să lucreze suplimentar pentru a primi bani în plus.

Ar trebui ca acești nativi să stea departe de factorii de stres. de efortul fizic, de veștile proaste și de suprasolicitare, mai ales în intervalul 14 – 16 februarie.

Citește previziunile complete ale astrologului Urania, pentru fiecare dintre cele 12 zodii, numai pe libertatea.ro!

ADVERTISEMENT