Life

Horoscop zilnic: luni, 27 decembrie 2021. Berbecii primesc vești bune și vizite importante

Horoscop zilnic pentru luni, 27 decembrie 2021. Mai mulți nativi au parte de o zi bună, unii primesc vești interesante, alți cadouri, iar alții fac ei suprize celor din jur. Află ce-ți rezervă astrele!
27.12.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 27 decembrie 2021 Berbecii primesc vesti bune si vizite importante
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 27 decembrie 2021, aduce vești bune, deplasări, vizite și noi iubiri în calea celor 12 zodii.

În timp ce unele semne zodiacale nu scapă nici la sfârșit de an de sarcinile de la locul de muncă, altele pun la cale o vacanță sau se gândesc să schimbe ceva în viața lor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune care sunt previziunile astrologice complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic: luni, 27 decembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ziua începe bine. Primșeti vești care te fac fericit, poate chiar ai parte de vizite importante sau tu mergi în vizită la cineva drag. E momentul oportun să-ți faci și niște calcule financiare pentru anul care se apropie.

Taur

Ai multe de rezolvat, mai ales pentru partenerul de viață. Este o zi sensibilă, nu te bagă în discuții prea serioase, evită certurile. Pe de altă parte, gândește-te bine la ce vrei să bifezi pe plan profesional în 2022, e momentul să-ți asumi niște riscuri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai mai multă încredere în tine. Este un început să săptămână cu multă energie, dar și cu multe activități pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Ai grijă la sănătatea ta.

Rac

Nu uita să pui la punct toate detaliile pentru vacanța pe care ți-ai plănuit-o pentru sfârșitul de an. Nu intra în polemici cu părinții sau cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai multe drumuri de făcut, multe vizite și cheltuieli pe măsură. Ești în centrul atenției, dar prima zi din săptămână îți aduce și numeroase griji, planificări, lucruri care trebuie rezolvate până la sfârșitul anului.

Fecioară

Încă nu ai cumpărat pentru toată lumea cadouri, astfel că și ultimii tăi bani se vor duce tot pe darurile oferite celor dari. Nu pune la suflet toate vorbele pe care le auzi, nu critica și încearcă să te axezi mai mult pe planurile pentru Revelion.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este un început de săptămână minunat, debortezi de energie, însă pe parcursul zilei pot apărea mici discuții în contradictoriu cu cei din familie, dar tu știi cum să le eviți cu brio.

Scorpion

Persoana iubită îți va face o surpriză de zile mari, vei fi răsfățatul zilei. Îți vei petrece ziua de 27 decembrie în pat, la un serial bun ori înconjurat de persoane dragi.

Săgetător

Acum este momentul să bifezi una dintre escapadele la care visezi de foarte mult timp. Ești pus pe distracție, sociabil și dornic de aventură sau de întâlniri cu vechii prieteni.

Capricorn

Astrezele spun că este posibil să îți găsești marea dragoste sau să-ți apară în cale noi oportunități la locul de muncă sau poate chiar primești o ofertă de la „concurență”.

Vărsător

Primești vești de la prietenii pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Ai mai mare grijă la capitolul sănătate, relaxează-te și uită măcar pentru câteva clipe de responsabilitățile de la locul de muncă.

Pești

Te ocupi mai mult de familie, părinți și copii, iar în schimb primești o doză importantă de atenție și afecțiune. Nu sunt excluse călătoriile sau vizitele la cei dragi.

ADVERTISEMENT