Life

Horoscop zilnic: joi, 14 ianuarie 2021. Racii nu sunt deloc în formă

14.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic joi 14 ianuarie 2021 Racii nu sunt deloc in forma
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de joi, 14 ianuarie, o zi în care trebuie să-ți păstrezi optimismul la cote înalte, chiar dacă veștile nu sunt printre cele mai bune, în special dacă te numeri printre nativii din zodia Rac.

Te simți obosit și confuz, așa că nu e momentul să iei decizii importante. Roagă pe cineva să te ajute sau lasă-le pe altădată. Astăzi trebuie să te dedici doar acelor activități care îți liniște și ajută la restabilirea echilibrului interior.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Capricornului? Îți lipsește simțul practic, așa că nu forța lucrurile. Va veni și ziua în care vei putea păși cu dreptul în lumea afacerilor. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de joi, 14 ianuarie

Berbec

Ești pus pe treabă azi, dar o veste primită de la o rudă îndepărtată îți dă toate planurile peste cap. Va trebui să îți schimbi programul și să pleci într-o călătorie în interesul familiei. Până la urmă, niciun sacrificiu nu e prea mare când vine vorba de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Dacă nimic nu îți iese cum trebuie, încearcă să te dedici unor activități de rutină. Și nu uita să amâni călătoria de afaceri programată în această după-amiază. E mai bine să rămâi acasă, alături de persoana iubită.

Gemeni

Ești foarte hotărât și reușești să duci la bun sfârșit un proiect, dar nu uita să te și odihnești puțin. Pe timpul serii, acordă mai multă atenție familiei și relațiilor sentimentale. Partenerul de viață se simte neglijat.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o ambiție de nestăvilit pe întreg parcursul zilei și asta se simte atât în plan profesional, cât și în relația cu persoana iubită. Chiar dacă ai idei bune și ești tentat să le pui în aplicare, nu ignora sfaturile ei.

Leu

Stârnești aprecierea șefilor și asta e bine, dar ai grijă să nu te lovești de invidia colegilor. Păstrează-ți calmul și evită pe cât posibil disputele cu ei. Uneori, tăcerea se dovedește a fi cea mai bună armă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Atât timp cât ai încredere în forțele proprii, nimic nu îți poate sta în cale. Spre seară, persoana iubită ți-a pregătit o surpriză care te va binedispune cu siguranță.

Balanță

Ai ocazia să faci un pas important în carieră, așa că înarmează-te cu multă răbdare. Cântărește bine fiecare variantă și accepta oferta care simți că ți se potrivește cu adevărat, fără să le dai atenție celor din jur.

Scorpion

Chiar dacă șefii îți recunosc meritele și te ridică în slăvi, nu aștepta același tratament din partea colegilor. Evită să spui tot ce îți trece prin minte! Nu de alta, dar riști să provoci un conflict inutil.

Săgetător

Dacă dimineața ai preocupări ce țin de viața profesională, spre seară situația se schimbă radical, pentru că inima începe să își ceară drepturile. Gândește-te bine și fă o schimbare în plan sentimental.

Capricorn

Îți lipsește simțul practic, așa că nu forța lucrurile. Va veni și ziua în care vei putea păși cu dreptul în lumea afacerilor. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

Vărsător

Este un moment prielnic pentru noi responsabilități, mai ales că ai alături o persoană experimentată care te poate învăța cum să procedezi. Nu ignora nici ideile persoanei iubite, pentru că se va simți neglijată.

Peşti

Ești tentat să pornești o afacere alături de un prieten, dar mai întâi trebuie să îți ordonezi puțin ideile. Nu de alta, dar ai nevoie de o bună organizare dacă vrei să pășești cu dreptul în această „lume”.

ADVERTISEMENT