Life

Horoscop zilnic: joi, 15 aprilie 2021. Balanțele au probleme în dragoste

15.04.2021 | 02:00
Horoscop zilnic joi 15 aprilie 2021 Balantele au probleme in dragoste
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 15 aprilie. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de joi, 15 aprilie, o zi în care trebuie să acorzi o atenție sporită persoanei relației sentimentale, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Balanței. Nu de alta, dar persoana iubită este nemulțumită și există riscul să se ajungă la despărțire.

Orice problemă ai avea, încearcă să o rezolvi la primele ore ale dimineții, când ești plin de energie. După-amiază s-ar putea să te cuprindă o dorință de libertate și să-ți pierzi concentrarea.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Capricornului? Ei bine, dacă te bate gândul să faci anumite schimbări în gospodărie, ar trebui să le amâni. Sau să discuți cu membrii familiei și să te asiguri că nu există nemulțumiri.

Horoscopul zilei de joi, 15 aprilie

Berbec

Problemele financiare periclitează relația cu persoana iubită și trebuie neapărat să le clarifici. Dacă nu poți de unul singur, apelează la o rudă mai în vârstă. Are suficientă experiență și știe cum să te ajute.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai foarte multă treabă, mai ales acasă, dar nu te simți în stare să duci nimic la bun sfârșit. Pentru că nu-ți poți respecta programul te enervezi şi există riscul să provoci un scandal monstru.

Gemeni

Ești plin de energie și reușești să finalizezi un proiect început mai demult. Dacă primești o propunere de colaborare, nu te grăbi să o refuzi! Te sfătuim și să eviţi discuţiile în contradictoriu.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu te simți deloc bine și nu ai chef să-ți petreci timpul liber împreună cu prietenii, oricât de mult ar insista. Starea de apatie poate să îți creeze neplăceri și în familie, așa că trebuie să dai dovadă de înțelegere față de problemele celorlalți.

Leu

O persoană din anturaj reușește să te enerveze, pe bună dreptate, dar nu te sfătuim să răbufnești. Spre seară, primești o sumă mare de bani de la o rudă și achiziționezi acel obiect de valoare pe care ți-l dorești de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Stresul pune stăpânire pe tine încă de la primele ore ale dimineții, din cauza unor lucrări urgente. Ar fi bine să ţii, totuși, cont de sfaturile colegilor. Și nu uita că persoana iubită are nevoie de tine! Problemele profesionale nu sunt pe primul loc.

Balanţă

Trebuie să rezolvi problemele importante dimineaţa, când ai mai multă energie. După-amiază, este posibil ca dorința de libertate să afecteze relaţiile cu partenerul de viaţă. Ba chiar există riscul să se ajungă la o despărţire.

Scorpion

Ai ocazia să faci schimbări importante în relaţiile sentimentale. Dis de dimineață, cunoști o persoană deosebită, care îți atrage atenţia, dar trebuie să-ți asculți intuiția, fără să te precipiţi.

Săgetător

Te lovești de invidia unui partener de afaceri și vrei să reacționezi, dar cel mai bine ar fi să te prefaci că nu observi nimic. Spre seară, ai tendința se te contrazici cu toți cei din jur.

Capricorn

Dorești să faci schimbări în casă, dar ești înţeles greşit şi există riscul să se ajungă la un scandal. Dacă vrei să clarifici lucrurile, te sfătuim să apelezi la calmul ce te caracterizează.

Vărsător

Dacă te pregătești să pleci într-o călătorie, poţi fi liniştit. Totul merge conform planurilor, iar relațiile cu prietenii sunt excelente. Nu refuza, însă, ajutorul unei rude mai în vârstă!

Peşti

Dacă nu respecţi regulile de circulaţie, s-ar putea să ai probleme. În plus, nu este momentul să închei tranzacţii financiare şi să iei decizii importante. Acordă mai multă atenţie persoanei iubite!

ADVERTISEMENT