Life

Horoscop zilnic: luni, 1 februarie 2021. Balanța uită să se focuseze pe sentimente

01.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 1 februarie 2021 Balanta uita sa se focuseze pe sentimente
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 1 februarie 2021, aduce o zi productivă pentru majoritatea semnelor zodiacale. Unele zodii se bucură de finanțe, în timp ce altele fac planuri speciale pentru perioada următoare. 

Astrologii care au consultat astrele pentru această primă zi din luna februarie au mai aflat că semnele zodiacale vor avea parte de energie și bună dispoziție, care își vor face simțită prezența încă de la primele ore ale dimineții. O zi cu mult entuziasm.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie sunt relatate de FANATIK în cele ce urmează. Citește și tu care sunt evenimentele și întâmplările care vor avea loc pe parcursul zilei de luni.

Horoscop zilnic pentru luni, 1 februarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Toate privirile sunt ațintite asupra ta, ai mare grijă ce scoți pe gură sau ce faci. Riști să intri în niște conflicte majore din care să ieși cam șifonat. Ar fi bine să nu fii răutăcios.

ADVERTISEMENT

Taur

Intenționezi să redecorezi locuința sau să mai renunți la mobilă. Spațiul e mult prea aglomerat și ai senzația că nu mai poți respira. Donează lucrurile pe care nu le mai folosești.

Gemeni

Norocul este de partea ta la capitolul financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să te răsfeți prea tare. Nu cheltui toți banii care îți intră pe mână și pune deoparte pentru zile negre.

ADVERTISEMENT

Rac

Energie, voie bună și veselie, așa arată pentru tine începutul de săptămână. Ce dacă este luni, tu radiezi de fericire. Te bucuri de o stare de spirit cum rar ai avut în ultima perioadă.

Leu

Trecutul revine năvală în viața ta, ai grijă să nu te lași prins în capcană. Poate nu mai poți închide ușa, dar e important să treci cu fruntea sus peste toate neplăcerile. Învață-ți lecția!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relația sentimentală traversează o perioadă agitată și nervoasă. Partenerul de viață este tot mai dezamăgit și nu se mai oprește din reproșuri. Discutați deschis despre ce urmează să faceți mai departe.

Balanță

Flacăra iubirii se stinge pe zi ce trece tot mai mult, oricât ai vrea să o reaprinzi. Ar fi cazul să pui punct, nu mai merge așa. Te consumi prea mult și nu merită efortul. Persoana potrivită va apărea curând.

Scorpion

O promovare la locul de muncă sau o propunere de afacere venită din partea unui amic îți oferă motiv de sărbătoare. De mult nu ai mai petrecut. Cheamă-ți prietenii acasă și cinstiți-vă cu un pahar de vin.

Săgetător

În ultima perioadă te simți lipsit de vlagă, nu ar strica să mergi la medicul de familie. Nu mai amâna momentul, poate fi vorba de o problemă medicală cauzată de stres și oboseală.

Capricorn

Un eveniment neprevăzut pe ia prin surprindere și îți strică toate planurile pe care le aveai. Nu ar strica să te lași puțin dus de val și să nu mai stabilești totul până la cel mai mic detaliu.

Vărsător

Lipsa afecțiunii și starea de confuzie în care te afli te-ar putea face să fii emotiv și melancolic. Deschide-ți inima și spune tot ce te macină. Plânsul te-ar putea ajuta să te descarci.

Pești

Pentru tine munca este foarte importantă, dovadă că este mereu pe primul plan. Ești sfătuit să arunci o privire în preajmă și să te gândești și la partea amoroasă. Ți-ar prinde bine să iubești.

ADVERTISEMENT