Life

Horoscop zilnic: miercuri, 24 februarie 2021. O zodie va fi cea mai răsfățată de Dragobete

24.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic miercuri 24 februarie 2021 O zodie va fi cea mai rasfatata de Dragobete
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de miercuri, 24 februarie, o zi în care una dintre zodii va fi cea mai răsfățată, chiar de Dragobete. Dacă nu e cu dragoste, nu te panica, trebuie neapărat să-ți păstrezi optimismul la cote înalte. Ai și de ce, pentru că veștile sunt extraordinare.

Ține de seama de părerile unei rude mai în vârstă și vei reuși fără probleme să faci schimbări importante atât în casă, cât și în plan profesional. Abia ai pășit în lumea afacerilor? Nu-ți face griji, totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

În cazul în care n-ai avut norocul să întâlnești până acum sufletul pereche, fii cu ochii-n patru, că s-ar putea să apară. Ce moment mai potrivit să te lovească săgeata lui Cupidon dacă nu acum, de Dragobete?

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de joi, 14 ianuarie

Berbec

S-ar putea ca afacerea să nu meargă tocmai ca la carte, dar încearcă să-ți păstrezi calmul. E doar o problemă de moment, nu are rost să te demoralizezi acum. Mai bine dedică ziua unor activități relaxante, poate chiar în compania persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai impresia că nimic nu-ți iese cum doreai și devii irascibil. Oricât de dificilă ar fi această situație, nu rezolvi nimic dacă îți verși nervii pe cel de lângă tine. Mai bine încearcă să faci o analiză „la rece” și să descoperi cauzele eșecului.

Gemeni

Îți merge de minune în afaceri și în activitățile desfășurate pentru cămin. Ba chiar reușești să faci toate acele schimbări la care visezi încă de la sfârșitul anului trecut, dacă urmezi sfaturile unei persoane cu mai multă experiență de viață. În plus, ești cea mai răsfățată zodie de Dragobete.

ADVERTISEMENT

 Rac

Ești hotărât să faci o schimbare în relațiile sentimentale. Nu mai bine aștepți să treacă Dragobetele? De ce să strici o zi atât de importantă pentru persoana iubită pentru un impuls de moment? Poate revii asupra deciziei până atunci.

 Leu

Sfatul nostru e să amâni treburi importante pe care le aveai programate pentru astăzi. Nu de alta, dar e puțin probabil să reușești, la câte drumuri ai de făcut încă de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prietenii îți împrumută o sumă importantă de bani și astfel poți duce la îndeplinire dorința de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Se anunță o zi excelentă în plan sentimental. Persoana iubită vă va răsfața cu o surpriză de zile mari chiar de Dragobete.

Balanţă

S-ar putea să ratezi un obiectiv important și să devii irascibil, dar încearcă să nu-ți descarci nervii pe familie. Mai bine caută cu foarte mare atenție cauzele eșecului și fă în așa fel încât să nu se mai repete.

Scorpion

Te cerți cu partenerul de viață tocmai acum, de Dragobete, pentru că refuzi să mergi în vizită la rude. Nici afacerilor nu merg prea bine astăzi, dar te sfătuim să îți păstrezi calmul și să încerci să te relaxezi.

Săgetător

Dificultățile cu care te confrunți pe plan sentimental nu îți dau de ales: trebuie să iei o decizie importantă. Partea bună e că se anunță o zi favorabilă planurilor de viitor. În plus, munca din ultima vreme începe să-și arate roadele.

Capricorn

O persoană dragă se confruntă cu probleme de sănătate și trebuie să-ți modifici programul pentru a-i da o mână de ajutor. În schimb, relațiile cu prietenii sunt cât se poate de bune în acest mijloc de săptămână.

Vărsător

Partenerul de viață îți reproșează lipsa de afectivitate, așa că încearcă să-i acorzi mai multă atenție. Până la urmă, afacerile nu pleacă nicăieri, pot aștepta până mâine. Nu trebuie să obții bani prin orice mijloace.

Pești

O călătorie în interes de serviciu îți dă programul peste cap, dar nu ai motive de îngrijorare. Până la urmă, totul va decurge conform planului. Ai ocazia să rezolvi și problemele sentimentale, dacă urmezi sfaturile unei rude mai în vârstă.

ADVERTISEMENT