Life

Horoscop zilnic pentru duminică, 22 octombrie 2023. Veste bună pentru Berbeci și Balanțe

Descoperă horoscopul zilei de duminică, 22 octombrie 2023. Vin veștile bune pentru nativii Berbec și Balanță. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
21.10.2023 | 16:35
Horoscop zilnic pentru duminica 22 octombrie 2023 Veste buna pentru Berbeci si Balante
Veștile astrologilor pentru finalul de weekend. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Finalul de weekend aduce în calea nativilor lucruri memorabile, de care nu vor mai dori să se despartă niciodată. Unora li se vor îndeplini visuri din copilărie, iar altora în plan sentimental. Racii, de exemplu, vor avea din nou fluturi în stomac.

Află horoscopul zilnic pentru duminică, 22 octombrie 2023

Berbec

Berbecul va învăța o lecție prețioasă pentru el. Să nu mai analizeze viața celuilalt, deoarece se pierde pe sine. Cea mai importantă este concentrarea pe propria persoană, deoarece vor avea numai de câștigat și nu de pierdut, așa cum se întâmplă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor fi mai liniștiți la final de weekend. După ce s-au relaxat alături de cei dragi și după ce au făcut lucruri pe care nu le-au mai îndeplinit de multă vreme, vor fi în sfârșit bine cu ei înșiși. Știu că îi așteaptă clipe memorabile, de aceea nu se mai agită atât de mult.

Gemeni

Gemenii vor să fie productivi. Drept urmare, nu vor lăsa să treacă ziua de duminică atât de ușor. Se vor implica în diferite activități și vor face drumuri care îi vor solicita, atât mental cât și fizic. Gemenii sunt deciși să fie și mai sportivi de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor purta o discuție cu o persoană importantă și se vor îndrăgosti profund de aceasta. Fluturi în stomac pentru ei și nu este exclus ca aceștia să fie simțiți și de interlocutor. Racii vor începe un capitol frumos, dacă au încredere în sine.

Leu

Leul va avea multă treabă. O zi întreagă se va foi pe drumuri, pentru semnarea diferitor acte. Acestea sunt legate de muncă și de casă, deoarece vrea să-și achiziționeze o locuință. Leul va începe un capitol frumos, unul în care se va regăsi pe el.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara va fi puțin abătută după o discuție cu o persoană apropiată. Se va simți încărcată și folosită. Astrologii au un sfat pentru ea, să se îndepărteze de oamenii care îi aduc o stare negativă, deoarece aceștia sunt toxici pentru starea lor  de bine.

Balanță

Balanța se va aventura într-o călătorie nepregătită, alături de persoana iubită. Va fi un moment frumos, deoarece se va regăsi pe ea și va avea ocazia să respire mai bine, după o perioadă în care credea că se sufocă din cauza muncii și a gândurilor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va fi umăr de sprijin pentru o persoană care este abătută din cauza unor întâmplări nefaste. Scorpionul va oferi sfaturi bune și va constata că el are cu adevărat o viață mai frumoasă. În același timp, va oferi și un sprijin financiar.

Săgetător

Săgetătorul va fi uimit de atitudinea unei persoane apropiate. Nu se aștepta ca aceasta să reacționeze nervos în urma unei discuții contradictorii. Săgetătorul nu va mai dori să discute cu ea și va fi mai ferm pe poziții de acum încolo pentru a evita astfel de momente.

Capricorn

Capricornul va avea șansa să-și schimbe viața. I se va ivi în cale o șansă unică, la care a visat și pe care nu trebuie să o rateze. Capricornul va fi uimit de surpriza din calea sa, dar nu o va mai refuza, ci se va lăsa dus de val. Un nou capitol pentru el.

Vărsător

Vărsătorul visează la o vacanță în care să se destindă și să scape de toate frământările interioare. Ultimele săptămâni l-au încărcat puțin și l-au făcut să se simtă inferior. Astrologii îl îndeamnă să fie mai încrezător în el și să nu mai ia în considerare critici.

Pești

Peștii devin inamicii unei persoane apropiate, după ce îi vor spune în față un adevăr dur. Peștii simt că nu mai pot păstra tăcerea, de aceea este necesar să pună piciorul în prag. Urmează lucruri care îi vor scoate pe nativi din zona de confort.

ADVERTISEMENT