Life

Horoscop zilnic pentru duminică, 29 mai 2022: Berbecii sunt puși pe ceartă

Horoscop zilnic: duminică, 29 mai 2022 va fi o zi memorabilă pentru Raci și Lei, dar una complicată pentru Berbeci. Astrele aduc tot soiul de vești interesante.
28.05.2022 | 19:39
Horoscop zilnic pentru duminica 29 mai 2022 Berbecii sunt pusi pe cearta
Horoscop zilnic pentru duminică, 29 mai 2022. Foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 29 mai 2022, aduce nemulțumiri pentru Berbeci, dar situații încântătoare pentru Raci și Lei.

Horoscop pentru duminică, 29 mai 2022

Berbecii se trezesc cu stângul. Dau numai de boacăne și sunt revoltați pe toți și pe toate. Nu sunt în toanele lor, iar din cauza asta pot avea de suferit. Nu toată lumea are răbdare cu ei.

ADVERTISEMENT

Taurii refuză anumite avansuri pe care le face o persoană față de care au sentimente frumoase. Nu vor să fie cuceriți foarte ușori, iar unii din pețitori sunt prea evidenți. La final de zi, s-ar putea să le pară rău că au spus „Nu”.

Gemenii au tot soiul de convingeri limitate, iar acestea vor ieși la iveală în situații nu tocmai favorabile pentru ei. Racii primesc vești bune legate de bani. Pot scăpa de o datorie.

ADVERTISEMENT

Leii sunt în centrul atenției în cercul lor restrâns. Primesc laude și încurajări pentru un mare proiect de suflet. Fecioarele au o zi ceva mai tihnită. În ciuda treburilor grele pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, vor fi, totuși, relaxate.

Vărsătorii merg la cumpărături

Balanțele renunță la a-și mai face griji pentru cei din jur după ce află că preocupările lor nu sunt tocmai reale. Scorpionii au chef de petrecut. Sunt foarte veseli, foarte zâmbăreți și puși pe distracție.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii încep să construiască tot felul de planuri pentru o investiție pe care vor s-o facă. Partenerul de viață poate fi cel mai mare sprijin de care au nevoie în evoluția carierei lor.

Capricornii iau decizii destul de interesante. Unele hotărâri îi pot implica pe cei din jurul lor, uneori fără acordul lor. Vărsătorii au o zi destul de bună. Ies la terasă, fac shopping, ba chiar le rămâne timp și de o mică distracție în club.

ADVERTISEMENT

Peștii termină săptămâna alături de cei dragi. Un grătar și un pahar de bere nu strică pe vremea caldă de afară.

ADVERTISEMENT