Life

Horoscop zilnic pentru luni, 5 decembrie 2022. Peștii vor primi o veste mare

Horoscop zilnic pentru luni, 5 decembrie 2022. Cum va fi începutul săptămânii pentru nativi. Urmează momente semnificative.
04.12.2022 | 18:30
Horoscop zilnic pentru luni 5 decembrie 2022 Pestii vor primi o veste mare
Ce se întâmplă cu zodiile la început. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Ce au rezervat astrele nativilor la început de săptămână. Luni, 5 decembrie 2022, se anunță momente simbolice pentru zodii.

Horoscop zilnic pentru luni, 5 decembrie 2022. Ce li se întâmplă nativilor

Peștii vor primi o veste foarte importantă, care le va schimba viața. Află din rândurile următoare ce se va întâmpla și cu semnul tău zodiacal.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor pleca într-o călătorie lungă, de unde se vor întoarce mult mai încărcați cu voie bună. Au învățat și o lecție importantă, de care vor ține cont.

Taur

Taurul va începe săptămâna cu emoții și optimism. Se vor conecta mai mult și cu divinitatea și vor cere ajutor pentru un moment cheie din viața lor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor fi foarte muncitori. La locul de muncă vor depune un efort pentru care șeful lor îi va aprecia și îi va lăuda față de restul colegilor.

Rac

Racii sunt foarte luați prin surprindere de persoana iubită. Aceasta le-a pregătit un moment la care nu se așteptau deloc. Dragostea va pluti în aer pentru această zodie.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul va fi în discuții aprinse cu un partener de afaceri. Ceva nu merge tocmai bine și vor să găsească o soluție salvatoare. Dialogul amiabil va fi greu de purtat.

Fecioară

Fecioara se simte împlinită. Se uită în jur și observă că are multe lucruri față de care să fie recunoscătoare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor lua parte la o competiție unde vor susține o persoană apropiată din jurul lor. Vor face galerie și vor stârni amuzamentul tuturor.

Scorpion

Scorpionii vor fi trași la răspundere pentru o faptă ilegală. Vor avea probleme cu autoritățile și nu vor ști cum să iasă din încurcătură. Cine din familie va sări în ajutorul lor.

Săgetător

Săgetătorul va pune punctul pe ”i” în relația de cuplu. Vor să afle adevărul despre partener, deoarece se simt puțin trădați în ultima vreme.

Capricorn

Capricornul se va simți trist. Cineva din familie îi va da mari bătăi de cap. Spre seară va fi, însă, o împăcare foarte mare, din care vor învăța o lecție esențială pentru viață.

Vărsător

Vărsătorul va avea ușoare probleme de sănătate. Trebuie să aibă mai multă grijă de imunitatea lor, iar asta prin schimbarea stilului de viață.

Pești

Peștii primesc o veste mare de la persoana iubită. Trebuie să fie cu ochii în patru, căci aceasta va fi una care îi pregătește pentru o schimbare în viața lor.

ADVERTISEMENT